Politiloggen for Agder natt til fredag. (Foto: Politiet, arkiv)

Politiloggen natt til fredag: Ruskjøring, skadeverk og tyveri

  Nicolai Prebensen
  02. apr 2021
  09:26
Politiloggen natt til fredag. Det er ikke meldt om hendelser i Søgne, Songdalen eller Flekkerøy.

Evje klokken 04.07 RV42 ved Galteland: Politiet har kommet over en bil som ligger på taket i grøfta. Det er to personer ved bilen. En av personene klager over smerte i hånd og begge kjøres til legevakt i Arendal for undersøkelse.

Det tas blodprøve av begge to ved bilen da det er mistanke om promillekjøring. Det er besluttet  beslag av førerkort og politiet oppretter sak.

Vennesla klokken 03.32: Klage på høy musikk og støy fra flere biler på Vigeland. Politiet har gitt personene pålegg om å forholde seg rolig resten av natta.

Kristiansand klokken 03.30: En passasjer har stukket fra taxiregning på kroner 1.500 på Lund. Politiet finner personen som stakk fra stedet og skal gjøre opp med taxisjåfør ila morgendagen. Om så ikke skjer vil vedkommende bli anmeldt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 01.36: Det har vært et trafikkuhell ved Slettheiveien nummer 66. Enslig bil ut av veien. Politiet på stedet. Framstår ikke skadet, men materielle skader.

- Fører mistenkes for å kjøre i ruset/beruset tilstand og framstilles for blodprøve. Det er besluttet beslag av førerkort, skriver politiet på Twitter.

Grimstad klokken 02.02: Politiet kommer over en beruset/ruset person som er i besittelse av kort og verktøy tilhørende annen person. Dette stammer fra tyveri fra bil på Guldman Brygge. Erkjent tyveriet og gjenstander utlevert rette eier.

- Personen var også i besittelse av to ladere til rullestol(eller liknende)og en sort og blå Merida herresykkel. Ta kontakt med politiet om du savner dette, skriver politiet på Twitter.

Fevik klokken 00.57: Politiet har pågrepet en person som har gjort skadeverk på personbil. Skadeverket er utført ved at lakken er skrapet opp og bakrute knust.

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no