Fredag ettermiddag var det noen som våget seg ut i det rundt syv grader kalde vannet i Høllefjorden. (Foto: Nicolai Prebensen)

Benytt lørdagen godt. Det blir kjøligere fremover

  Nicolai Prebensen
  02. apr 2021
  16:40
- Trodde du vi var ferdig med snøen? Ikke enda! Vi har sendt ut gult farevarsel for mye snø, også i lavlandet, fra søndag kveld til mandag kveld for Vestlandet og Trøndelag. Lokalt kan det komme fem til 15 centimeter snø på 24 timer, og i høyden enda mer. Kjør etter forholdene, skriver meteorologene på Twitter fredag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mange storkoste seg i godværet i Søgne fredag. I Høllen gikk folk i kortbukser og noen tok seg sågar et bad i sjøen. Det været som er meldt lengre nordvest ser det ut som om lavlandet i sør slipper unna.

Fremover skal det bli litt kjøligere, spesielt om nettene. Det blir også litt mer skyet vær, og sent søndag får vi noe nedbør.

Ti grader
Lørdag blir en strålende dag med mye sol og opp mot ti grader i skyggen. Søndag starter dagen bra med noe sol, men ut over dagen skyer det til med nedbør ut over kvelden.

Mandag meldes det om noe sol fra en delvis skyet himmel, synkende temperaturer ned mot frysepunktet tidlig mandag. Dette værbildet ser ut til å fortsette i hele langtidsperioden og det er meldt om mulighet for nedbør torsdag ettermiddag og kveld.

Noen benyttet også godværet fredag til årets første tur med vannscooteren. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no