Hendelser i Agder lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dette er hendelsene i Agder lørdag

  Nicolai Prebensen
  03. apr 2021
  16:10
Søgne lørdag ettermiddag: KBR Søgne og Songdalens mannskaper fikk melding om røykutvikling i skogen i området Kjellandsheia. Brannlaget rykket ut til området uten å finne noen brann.

- Vi kjente lukt og så røyk da vi rykket ut, men vi har ikke klart å finne stedet det angivelig skal ha vært fyr. Vi har heller ikke fått flere meldinger om noen brann og avslutter foreløpig nå, sa stasjonssjef Jarle Danielsen til N247 rundt klokken 15.00.

110-sentralen
- 110 Agder har i dag over 230 innmeldte bål via http://bål.110agder.no. Vi setter stor pris på alle som melder inn bål. Men samtidig har flere bål kommet ut av kontroll. Vi ber derfor folk utvise forsiktighet og nøye vurdere vind og hvor tørt det er før man gjør opp ild, skriver sentralen på Twitter lørdag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 14.53: Melding om tyveri av en motorsykkel i sentrum. Skjedd noe tidligere i dag. Forholdet anmeldes.

Kristiansand klokken 14.53: Melding om tyveri av tilhenger på Lund. Forholdet anmeldes.

Kristiansand klokken 13.52: Mann anmeldt for å ha stjålet drikkevarer fra en kiosk i sentrum.

Kristiansand klokken 13.19: Jente anmeldt for tyveri fra en dagligvarebutikk i sentrum. Foresatte orientert.

Kristiansand klokken 11.09: Melding om innbrudd i bil på Hellemyr. Uvisst per nå om noe er stjålet. Politiet undersøker åstedet og oppretter sak.

Agder lørdag: Det har også lørdag kommet flere meldinger om bålbrenning/sviing av gress som har kommet ut av kontroll. Alle er slått ned av brannvesenet.
Sist oppdatert 03.04.2021 klokken 16:29 av Nicolai Prebensen

KBR Søgne og Songdalens mannskaper på Lohne i søk etter melding om brann i skogen i området Kjellandsheia/Lone lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Stasjonssjef Jarle Danielsen (t.h.) og brannkonstabel Joakim Abrahamsen under søket etter en angivelig skogbrann i Søgne lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no