Hendelsesloggen i Agder for søndag 1. påskedag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dette er hendelsene i Agder søndag

  Nicolai Prebensen
  04. apr 2021
  16:58
Froland klokken 15.36: UP har hatt trafikkontroll på FV41 ved Hynnekleiv. Én bilfører anmeldt og fått førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt 76 km/t i 50-sone. Ni andre fått forenklet forelegg for fart.

Byglansdfjord klokken 14.04: Melding om brann i eldre personbil ved Gullsmedmoen/Senumsvegen. Brann og politiet er på vei til stedet. 

Klokken 14.29 melder politiet at det er kontroll på brannen. En eldre båt som sto lagret på samme sted er påført noe skader på skroget som følge av varmeutviklingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Setesdal klokken 14.00: Politiet har fått flere meldinger om mye trafikk sydover på RV9. Samtidig får vi meldinger om farlige forbikjøringer. Politiet oppfordrer alle til å ta hensyn og ta det med ro i påsketrafikken. Vi ønsker at alle kommer seg hjem i god behold fra påskeferien.

Lyngdal klokken 13.53: Politiet fikk melding i går om en utbrent bil ved Herdalsletta i Lyngdal. Politiet har undersøkt stedet i dag. Bilen var stjålet. Eier er varslet.

Arendal klokken 11.22: Melding om at flere biler er utsatt for skadeverk på Hisøy. Området ved Ordfører Nielsens vei og Alf Dannevigsvei. Per nå er det meldt om fire biler. Politiet undersøker åstedene. Politiet ber personer som bor i området om å sjekke bilene sine. Dersom publikum har gjort observasjoner i området kontakt politiet på tlf. 02800.

Mandal klokken 11.06: Melding om støy som forstyrrer helligdagsfreden ved Vestnes. Politiet var i området og kom i kontakt med en som polerte bilen. Han lukker garasjeporten så håper vi at det ordner seg.

Dette har skjedd søndag 1. påskedag. (Foto: Politiet, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no