Politiloggen for Agder natt til mandag. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)

Politiloggen: Arrestert etter flere falske nødmeldinger

  Nicolai Prebensen
  05. apr 2021
  08:03
Søgne klokken 02.53: En person er pågrepet etter å ha framsatt flere falske nødmeldinger til politiet. Innsatt i arrest og det opprettes sak, skriver politiet på Twitter natt til mandag.

- Vi fikk inn flere alvorlige meldinger på nødtelefonen 112 fra en mann i 30-årene hjemmehørende på Tangvall. Det var blant annet meldinger om knivstikking. Når vi får slike meldinger rykker vi ut med store ressurser både fra politiet og ambulansetjenesten, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, John Repstad til N247 mandag morgen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Han sier videre at da den fjerde meldingen om en alvorlig hendelse kom, dro politiet ut igjen og pågrep mannen i 30-årene. 

- Han sitter nå i arrest og vi oppretter sak mot vedkommende. Falske oppringinger til nødtelefonene er straffbart og kan føre til fengselsstraff, avslutter operasjonslederen.  

Kristiansand, Auglandsbukta klokken 01.38: Det har vært innbrudd og tyveri fra båt. Det er borttatt verktøy, tauverk, høyttalere og fendere. Skal ha skjedd i løpet av siste uke.

Kristiansand sentrum klokken 01.10: Melding om person som bråker og ødelegger ting i kommunal bolig. Politiet til stedet og vedkommende har fått pålegg om å forholde seg rolig resten av natten. Har kun ødelagt egne gjenstander. Saken anmeldes ikke.

Kristiansand klokken 0054: En person er pågrepet for tyveri og skadeverk fra kjøretøy på Fjellro. Vedkommende er innsatt i arrest og det opprettes sak.

En mann i 30-årene fra Søgne er satt i arrest etter å ha ringt inn flere falske nødmeldinger natt til mandag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no