Undervannsskjær Teater med Olav Grendstad i spissen takker for seg i Ny-Hellesund. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Takk for oss!

  Administrator
  05. apr 2021
  20:13
Undervannsskjær Teater har hatt sin siste forestilling i Skolehuset på Monsøya i Ny-Hellesund (for nå). Mandag kveld la Olav Grendstad ut følgende post på teaterets Facebook-side. Vi gjengir denne i sin helhet, etter godkjenning fra artikkelforfatteren.

«Fire påskeforestillinger og fem sommerforestillinger og litt ymse på fem år. Så var tida for å dra videre, inn på land igjen, til Bygland, hvor ting fortsetter i nye former.

Vi takker for fem gode år i Ny-Hellesund, hvor yngste fikk utviklet sine bake- og kafeferdigheter og den eldste fant roen og nye veier. I tillegg fikk ei søster med sønn trivelige sommerjobber. Andre familiemedlemmer, venner og kollegaer fikk også masse gode opplevelser, og gode opphold.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Denne videoen laget N247 23. juni 2016: Skrevet og laget alt selv

«Takk til forgjenger Knut Walle som tok kontakt med den gode ideen om å overta geskjeften. Takk til gode, hjelpsomme og hyggelige naboer, som en kunne spør om alt. Takk til styreleder og pedell Peder Johan og Døbla for oppfølging, tilstedeværelse og omtanke.

Tusen takk til M/B Høllen og Karlsens for utmerket samarbeid og service. Det har vært sagt at uten M/B Høllen intet teater, og sånn ble det.

Takk til Foreningen Skolehuset for vertskapet, fleksibiliteten og tilrettelegginga, og for at det er skapt et hus som gir så mange muligheter til å skape ting, som er åpent for alle, og som åpner Ny-Hellesund for alle. 
Takk til publikum som kom både en og to og flere ganger, var fleksible og positive, og var en del av en unik kultur. Takk for smil, latter, ros, meldinger, prat og applaus.

Nå er Skolehuset ledig. Det betyr at det er åpent for nye muligheter om det er noen som trenger et sted å spille, jobbe og bo. En kunstnerbolig av høy sosial klasse, og som er godt innarbeidet som spillested for mange slags kunstneriske uttrykk. Tips gjerne mulige kandidater om å ta kontakt med Foreningen Skolehuset for vurdering av mulighetene. Det er en unik mulighet som virkelig anbefales.

Vi kommer tilbake, og gjerne som publikum. (Vi kommer også tilbake med en mer konkret link til aktiviteten i Bygland). 

Takk for alt, takk for oss og med ønske om at huset fylles på ny.»
Med vennlig hilsen Olav og Sofie

Undervannsskjær Teater takker for seg. Fra venstre: Billettselger m.m., kafevert, hjelpegutt og skuespiller. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no