Politiloggen for Agder tirsdag. (Foto: Politiet, arkiv)

Dette er hendelsene tirsdag

  Nicolai Prebensen
  06. apr 2021
  20:06
Kristiansand klokken 19.54: En mann er anmeldt for å ha kjørt 143 kilometer i timen i 90-sonen på E18 ved Sørlandsparken. Førerkortet beslaglagt.

Arendal klokken 19.07: UP har hatt trafikkontroll på FV42 Frolandsveien ved Solbergvann. Tre bilførere har fått forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon. Én fått for mange prikker etter bruk av mobiltelefon. Anmeldt og fått førerkortet beslaglagt. Tre har fått gebyr for manglende bruk av bilbelte.

Arendal klokken 16.25: Melding om brann i terrenget på Rossøya som ligger i Nidelva. Brann er på stedet og vi undersøker hvorfor det brenner. Klokken 17.53 meldes det at brannen er slått ned.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Vennesla klokken 15:41: Beruset mann bortvist fra sentrum etter å ha forstyrret offentlig ro og orden.

Lindesnes, Mandal klokken 14.59: Politiet tar kontroll en mann som er beruset/ruset og ikke i stand til å ta være på seg selv. Kjøres arresten i Kristiansand.

Arendal, Kystveien v/Habstadodden klokken 13.00: UP har hatt kontroll på stedet. Seks forenklede forelegg for mobilbruk, to anmeldelser for mobilbruk, ikke villig til å vedta forelegg, samt to gebyr for manglende bruk av bilbelte.

Dette er hendelsene i Agder tirsdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no