Herman Borøy og Kristian Eieland er to av fire trenere på sandvolleybanene på Tangvall denne sommeren. (Foto: Jon Aamodt)

- Nå er det sommer i sanda

  Jon Aamodt
  23. juni 2021
  14:18
- Tirsdag hadde vi kick-off, og nå er vi i gang på banene her på Tangvall. Mange har meldt seg på allerede, men her er det bare å komme, sier Herman Borøy og Kristian Eieland, to av trenerne når Søgne Volley inviterer til «Sommer i sanda» for gutter og jenter i aldersgruppen 12 til 19 år. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Gratis å delta
De to trenerne forteller om stor interesse for den flotte sommeraktiviteten og legger til at alle som deltar får hver sin sekk med utstyr som genser, caps, sandaler, drikkeflaske med mer. 

- Vi sørger selvsagt for at alle får nok drikke hele dagen, i tillegg serveres frukt hver dag og to dager i uka har vi grillmat på programmet, tilføyer de. 

I alt er det fire trenere som deler på oppgavene, og skulle været mot all formodning bli av det ublide slaget, har klubben sikret seg back-up i Nygårdshallen. 

Ikke bare volleyball
«Sommer i sanda» skal ikke bare være volleyball, og trenerne forteller at turer til Tinntjønn for å spille frisbeegolf er blant aktiviteter som er planlagt. 

- Bading blir det også helt sikker, vi gir beskjed på forhånd til deltakerne om ulike aktiviteter, sier de to. 

Smittevern skal også ivaretas i disse tider, og de to trenerne minner om at alle som har mistanke om sykdom skal holde seg hjemme. For øvrig gjelder de generelle smittevernrådene under aktivitetene som ellers i hverdagen. 

Plass til flere
- Vi er så vidt i gang i dag og har foreløpig god kapasitet. Har du lyst til å prøve, er det bare å komme innom her på banene på Tangvall eller ta kontakt med en av oss i Søgne Volley, Vi trenger flere aktive spillere til klubben, så dette blir også en arena for å rekruttere nye spillere, sier de to og ønsker velkommen til «Sommer i sanda» i en måned fremover. (Foto: Jon Aamodt).
Sist oppdatert 23.06.2021 klokken 14:18 av Nicolai Prebensen

Tid for litt trening tidlig onsdag. Herman Borøy og Kristian Eieland bak nettet, foran Håkon Eieland og Ingrid Elise Solås. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no