«Vi må bare hjem å reise kjerringa»

Det ble null poeng for Fløy på Nissekollen kunstgress mot Nardo i Trondheim. Hjemmelaget vant 3-2 etter å ha ledet 1-0 ved pause i andre serierunde i PostNord-ligaen lørdag.

Lite struktur
- Vi må bare komme oss hjem å reise kjerringa igjen hjemme mot Fram/Larvik allerede til onsdag. Det hjelper ikke å surmule. Nardo borte, er ingen enkel kam, sier Fløys sportslige leder Vidar Røsstad på telefonen til N247 etter kampslutt.
NordicBet tippet før sesongstart forrige helg Nardo som et jumbolag, mens de plasserte Fløy på niende plass.
Fløy spilte en god gjennomført kamp mot Sotra hjemme i premieren. Selv om det ble en målløs affære, viste de blå og hvite fra øya fine takter i sytti minutter. Så var ikke tilfellet på Nissekollen.
- Nei, det var ikke strukturert nok i dag, ikke i nærheten av de tre siste kampene (to treningskamper). Jo, det siste kvarteret var OK, sier Røsstad, og fortsetter;
- Vi slipper inn to tullemål.

I siste minutt
Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter 37 minutter (Holter), og beholdt den omgangen ut. Fløys Lasse Sigurdsen måtte imidlertid ut allerede etter ti minutter med skade, og det hemmet nok laget litt utover.
Andre omgang var bare fire minutter gammel da det stod 2-0 (Bjørgolfsson).
- De første tjue minuttene stemte nesten ingen ting, sier Vidar Røsstad.
Fløy scoret utover ved Mathias Grundetjern (55.min), det ble 3-1 (Bjørgolfsson), før Kristian Lien reduserte til 3-2 som også ble sluttresultatet.
Fløy andre serierunde i PostNord-ligaen endte med tap på Nissekollen kunstgress mot Nardo i Trondheim lørdag. (Foto: Vidar Røsstad)