Her på familien Kleivens hytte på Borøya har Petter Bjørklund Kristiansen og Halva Priset spilt inn en musikkvideo til bandets nye sommerlåt Hæljetur. (Foto: Kurt A. Meihack Engen)

Petter Katastrofe spilte inn musikkvideo i Søgne-skjærgården

  Nicolai Prebensen
  28. juni 2021
  10:21
Petter Bjørklund Kristiansen, bedre kjent som artisten Petter Katastrofe har spilt inn en ny sommerlåt som ble sluppet på Spotify natt til fredag, samme dag som opptakene ble avsluttet på stedet.

Sommerlåten er spilt inn i Søgne-skjærgården og på familien Kleivens og familien Kristensens hytte på Borøya, og der begynner artisten å bli husvarm. Kristiansen toppet VG-Lista for første gang i 2016 med «Sangen du hater».

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Han har vært her flere helger og for kort tid tilbake booket han hytta i ei uke. Da sa han at han ville spille inn musikkvideo i Søgne. Det oppholdet ble avsluttet sist fredag. I musikkvideoen har de filmet både fra hytta, i Ny-Hellesund og i Høllen samt mange andre flotte steder. Dette er gøy og ikke minst en kjempereklame for bygda vår, sier Richard Kleiven til N247 søndag ettermiddag.

Kommer tilbake
Han forteller videre at Petter «Katastrofe» har blitt en sann Søgne-venn og vil snart komme tilbake igjen.

- Artisten sier at Søgne er et fantastisk sted og at han bestemte seg for å filme i Søgne etter et helgeopphold på Borøya for fire uker siden, fortsetter Kleiven.

Musikkvideoen «Hæljetur» med Halva Priset kan sees på Spottify her eller på Instagram her. «Hæljetur» gikk rett inn på 20. plass på Spotify Top 50.

Den 2. februar 2019 meldte Petter Bjørklund Kristiansen på TV2-programmet Hver gang vi møtes at Katastrofe skulle legges på hylla i løpet av 2019. Siste konsert ble holdt 18. januar 2020. Den 4. oktober 2020 startet bandet "Halva Priset" med sin første sang: «Oslo (Takk jeg er ferdig)» (Wikipedia).
Sist oppdatert 28.06.2021 klokken 17:55 av Nicolai Prebensen

Skjermdump fra videoen som er filmet i Søgne-skjærgården. (Foto: Skjermdump)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no