- Det smaker alltid med en seier og tre poeng, sier Henrik Andersen til N247. (Foto: Privat)

- Gøy å slå tidligere lagkamerater i Fløy

  Arild Hansen
  17. juli 2021
  16:37
- Det smaker alltid med en seier og tre poeng. Og 2-0 hjemme i Bergen mot tidligere lagkamerater i Fløy, blir jo litt spesielt og gøy, sier Henrik «Heggi» Andersen som i år spiller for Øygarden.
 
Tre kamper
Etter kun å ha spilt tre kamper for de blå og hvite fra Flekkerøy i høst, bar det til studier i vestlandsbyen. Han ble tidlig rammet av skader, men nå er den elegante midtbanespilleren i sitt ess, og hjemme på Ågotgresset levnet «Heggi» og hans nye lagkompiser liten tvil; Seieren var fortjent, og per nå er Fløy et bunnlag. Det forteller i klar tekst tre poeng etter syv serierunder, samt kun fire scoringer på 630 minutter, eller 10,5 timer.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det er litt synd for dem. De er gode bakover, og slipper ikke inn så mye mål. Fløy trenger en seier nå, og når det skjer, tror jeg det løsner. Mer skal i grunnen ikke til, sier Henrik Andersen på telefonen til N247 etter kampslutt.
 
Dobbeltsjanse
Øygarden tok ledelsen etter 36. minutter (Haga), og andre omgang var bare så vidt startet opp før de økte til 2-0 på et kremmerhus fra 25 meter (Rimestad), uten sjanse for Fløy-keeper Ante Knezovic.

- Utover i kampen hadde Fløy en megasjanse med en dobbel i tverrliggeren. Hadde den gått inn, kunne kampen endret seg, sier «Heggi», som ønsker å gi litt tilbakemeldinger til tidligere lagkamerater.

- Når de får «satt» laget utover, tror jeg det blir bra. Nå gjelder det bare å få skikkelig hull på byllen, og sikre seg sin første seier, sier Marius Andersen.

Svakeste
- Vi spilte en av våre svakeste kamper i dag. Nå må vi ned i kjelleren, og legge fra oss de negative tingene der. Men, det er ingen krisestemning. Det er nokså tett der nede i bunnen. Vi har vært plaget av skader, vi har sett litt unødvendig rødt, og vi holder jo på å snekre sammen et lag hvor det jo forsvant flere spillere fra i fjor, sier assistent-trener Marius Kjørvik Johansen.

Onsdag er det hjemmekamp mot Vard Haugesund.
Sist oppdatert 17.07.2021 klokken 16:38 av Nicolai Prebensen

Henrik Andersen fra den tiden han var i Fløy. (Foto: Arild Hansen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no