Et utvalg deltagere på Sommer i sanda. (Foto: Privat)

- Kan vi gjøre dette neste år også?

  Jon Aamodt
  22. juli 2021
  19:59
Av: Olav Eieland

Prosjektet «Sommer i sanda» har nå gått fem uker og ble avsluttet torsdag. Det har vært fantastisk vær, fantastiske ungdommer og svært godt oppmøte. I dag, på avslutningen var det 30 barn og unge i aktivitet på sandbanene, og flere ønsket flere uker og mer aktivitet.

Vi har hatt volleyball, nett-ball, badminton, frisbeegolf, bowling, egg-kast, minefeltlek og utallig annet fire dager i uka, åtte timer hver gang, og alle ønsker mer!

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det er likevel tid for litt refleksjon. Klubben går en usikker tid i møte; vi har fått signaler om at de fire banene kanskje ikke erstattes, eller at det blir en oppdelt løsning eventuelt bare tre baner i det nye Skole- og idrettsanlegget på Tangvall. Siden vi som klubb selv har anlagt og betalt nåværende anlegg, men alltid har latt trimmere, ikke organiserte trene på ledig bane hos oss, vil jo dette bli veldig vanskelig med tre baner.

Vi som klubb er selvsagt slanket kraftig av koronaepidemien, vi har mistet damelaget og er få herrespillere, men vi har mange (20-25) unge barn og ungdommer. Vi skal prøve å holde aktivitet nå utover høsten, så kan jo ting rette seg etter hvert?

Vi vil også rette en stor takk til Søgne og Greipstad Sparebank for økonomisk støtte til prosjektet, uten dere ville vi ikke klart dette. Og takk til N247 for annonseplass og reportasje, trenerne har fortalt at mange deltagere har fått informasjon via nettavisen. 

Med vennlig hilsen Olav.

I 30 grader må solseil til. (Foto: Privat)

Lange drikke- og nedkjølingspauser. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no