Lokal og fylkespolitiker for FrP, Christian Eikeland, 2. kandidat til stortingsvalget, Alf Erik Andersen og 2. nestleder i FrP, Terje Søviknes på Høllebrygga torsdag ettermiddag. (Foto: Jon Aamodt)

- Fantastisk, full tank

  Jon Aamodt
  10. sept. 2021
  14:38
- Vi ønsker å sette fokuset på økt CO2 avgift der andre partier har tatt til ordet for en tredobling. Det ville betydd en bensinpris på 24-25 kroner, sier lokal- og fylkespolitiker i FrP, Christian Eikeland. Sammen med partiets andre nestleder, Terje Søviknes og Vest-Agder FrPs andrekandidat til årets stortingsvalg, Alf Erik Andersen er han i Høllen torsdag i forbindelse med en quiz partiet gjennomfører under årets valgkamp.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Full tank, fantastisk
- Dette er vår måte å formidle at bensinprisen må ned, sier Eikeland mens Søviknes og Andersen fyller opp bensintanken til Reidun Bille. 

Eikeland forteller at det hver tredje uke trekkes heldige vinnere i quizen, og premien er at disse får fylt opp bensintanken. Denne gangen var det en Søgne-dame som var den heldige vinneren.

- Helt fantastisk, sier Bille før hun setter seg bak rattet i hybridbilen. 

Kritisk til endring i skattlegging
- Vi er veldig kritiske til Høyres forslag om endringer i skattelegging i oljenæringen som nå er foreslått, og like skuffet over at Støre støtter denne tanken. Etter to år som olje- og energiminister vet jeg at det Norge alltid har vært kjent for blant de store selskapene er forutsigbare rammevilkår og stabilt politisk styre. Dette forslaget skaper usikkerhet, og det er ingen grunn til at Norge ensidig skal starte en nedtrapping av næringen, sier Søviknes. 

Stortingskandidat og tidligere ordfører i Mandal, Alf Erik Andersen følger opp med å peke på Agders 10.000 arbeidsplasser i oljerelatert næring. 

- I det grønne skiftet må overgangen fra dagens næring til nye områder komme som et naturlig skifte. Vi kan ikke først ta ned en eksisterende næring for så siden å bygge opp noe nytt. Den overgangen må komme naturlig og gradvis, sier Andersen. 
Sist oppdatert 10.09.2021 klokken 14:40 av Nicolai Prebensen

- Fantastisk, sier Reidun Bille som får fylt bensintanken av Alf Erik Andersen og Terje Søviknes. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no