Dette er hendelsene fredag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dette er hendelsene fredag og lørdag

  Nicolai Prebensen
  10. sept. 2021
  18:56
Vennesla klokken 19.46: - Trafikkulykke i Fjellvegen, to mopeder involvert, ukjent skadeomfang, involverte skal være ved bevissthet. Politiet og ambulanse er på vei, skriver politiet på Twitter.

Klokken 20.08 melder politiet at fører av den ene mopeden er kjørt til legevakt for sjekk.

Lindesnes, E-39 v/Lenesfjorden, østgående klokken 11.22: Nødetatene rykker ut til trafikkulykke. Enslig kjøretøy som har sklidd ut av veien og inn i fjellveggen. En person i bilen, ikke fastklemt og oppegående, melder politiet lørdag formiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det viser seg at det har skjedd to uavhengige trafikkuhell med 300 meters avstand. En bil med kun fører, og en bil med fører og passasjer. Fører fra den ene bilen og passasjer fra den andre bilen er tatt med av ambulanse til legevakt for kontroll. Begge oppegående.

- Det er nylagt asfalt på deler av strekningen, og dette kombinert med nedbør gjør at det er glatt på stedet, skriver politiet på Twitter.

Songdalen klokken 03.17: Politiet har stanset bilfører i Songdalsveien mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Mistenkte er fremstilt på legevakt for blodprøvetaking. Politiet oppretter sak på forholdet. Førerkortet er midlertidig beslaglagt.

Kristiansand klokken 02.55: En person innbringes til arrest etter å ha forulempet politiet i sentrum. Politiet oppretter sak på forholdet.

Kristiansand klokken 00.14: Politiet har stanset en russebil i Setesdalsveien som kjørte med åpne dører og personer som hang ut av dørene. Fører anmeldes for forholdet og førerkortet er midlertidig beslaglagt.

Fredag:
Lyngdal kl. 2316: Trafikkulykke på E39 ved Flaten, enslig kjøretøy. Alle skal være ute av bilen. Nødetatene er på vei

Fem personer er involvert. Ingen personskader. Det var noe redusert fremkommelighet på stedet. Fører av bilen som kjørte ut mistenkes for å kjørt i påvirket tilstand samt uten gyldig førerkort. Politiet oppretter sak på forholdet.

Vennesla klokken 19.22: UP har gjennomført fartskontroll på RV9 ved Eikeland i 60-sone. Ni ble bøtelagt for å ha kjørt for fort, høyeste hastighet målt til 78 km/t.

Kristiansand klokken 18.45: Klage på ungdommer som lager bråk ved Rutebilstasjonen. Politiet er på stedet.

Politiet melder noen senere at to personer er bortvist fra stedet.

Kristiansand klokken 17.11: - To mindreårige tatt for butikktyveri, foreldrene er varslet, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand, Møllevannsveien klokken 12.35: UP har hatt laserkontroll i 40-sone på stedet. To beslag av førerkort, ett for hastighet og ett for prikkbelastning. I tillegg ble det utstedt fem forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet var 66 km/t.

Risør, Risør videregående skole klokken 08.50: Sammen med Statens vegvesen har politiet hatt mopedkontroll på stedet. 19 mopeder ble kontrollert. Utstedt ett forenklet forelegg for trimmet moped.
Sist oppdatert 11.09.2021 klokken 20:19 av Nicolai Prebensen

Hendelsene i Agder fredag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no