Hendelsene i Agder søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Hendelsene i Agder søndag: Omkom i MC-ulykke på Utsognveien

  Nicolai Prebensen
  12. sept. 2021
  20:31
Songdalen/Vennesla klokken 19.21: Trafikkulykke på Utsognsvegen, MC kjørt av veien. Nødetatene er på stedet.

Klokken 19.39 melder veitrafikksentralen at veien er stengt etter trafikkulykken.

I følge fvn.no dreier ulykken seg om en dødsulykke. 

Det var forbipasserende som varslet om at de hadde funnet en livløs person ved Utsognveien. Vi rykket ut og fant personen, som nå er bekreftet død, sier innsatsleder Stian Pauschert til avisen søndag kveld.

Kriminalteknikere er på stedet og veien vil bli stengt under deres arbeid.

N247 har forsøkt å komme i kontakt med politiets operasjonsleder søndag kveld uten å lykkes.

Søgne søndag ettermiddag: - I løpet av siste uke har det vært innbrudd i fritidsbolig på Høgholmen, politiet foretar åstedsundersøkelse, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Risør klokken 14.15, Åkvågveien: Sammen med brannvesenet rykker vi ut etter melding om brann i terrenget, i nærheten av et hyttefelt.

Politiet melder rundt klokken 15.00 at brannvesenet har kommet frem og er igang med å etablere slukking. Det er mye varme og røyk på stedet og også noe flammer. Alle flammer er slått ned og brannvesenet driver etterslukking på stedet. Det har brent på ett område på cirka 20 ganger 20 meter.

Valle klokken 13.50: Rv.9 v/avkjørsel Daleveien. Nødetatene rykker ut etter melding om trafikkulykke, front mot front kollisjon mellom to biler. Seks personer involvert, alle våkne. Ingen fastklemte. 

Litt senere melder politiet at ressurser er på stedet. Involverte personer tilses av helsepersonell. Alle er bevisste og våkne. Veien på stedet er stengt.

Klokken 15.10 melder politiet at én person er fløyet til Sørlandet sykehus med Luftambulansen, én person fraktet samme sted med ambulanse. Begge bevisste og våkne. De øvrige tilsett av helse på stedet. Bilberger er på stedet og veien vil om kort tid være åpen.

Søgne klokken 08.36: Brannvesenet rykker ut til Nygårdsheia på røykutvikling fra en lastebiltilhenger.

- Overtrykksventiler i noen oksygentanker har sluppet ut overtrykk og skapt røyk. Dette er helt ufarlig, skriver politiet på Twitter. (Se egen sak)

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Arendal klokken 04.40: Politiet har stanset bilfører mistenkt for kjøring i påvirket tilstand v/Harebakken. Vedkommende er fremstilt for utåndingsprøve og har blåst til over lovlig verdi. Politiet oppretter sak på forholdet. Førerkortet er midlertidig beslaglagt.

Arendal klokken 03.33: Politiet har stanset bilfører på Stoa mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Mistenkte er fremstilt for utåndingsprøve og har blåst til over lovlig verdi. Vedkommende innehar ikke gyldig førerkort. Politiet oppretter sak på forholdet.

Vennesla klokken 02.34: Melding om trafikkulykke på Drivenesvegen v/Drivenesvannet. Skal være en enslig bil som har kjørt ut. En person i bilen. Vedkommende er ute av bilen og våken. Ingen personskade på stedet. Nødetatene er ferdig og ulykkesstedet er ryddet.

Åmli klokken 00.25: Melding om trafikkulykke på Nelaug. Skal være en bil involvert. Ingen er fastklemt, bilen skal ha store skader. For øvrig ukjent skadeomfang. Nødetatene er på vei til stedet.

Kristiansand klokken 00.54: En person er bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse. Vedkommende blandet seg inn i politiets arbeid i beruset tilstand.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 01.00: En person er bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse. Vedkommende har vært kranglete overfor vekter ved et av byens utesteder.

Risør klokken 23.16: Politiet har stanset bilfører i Gåseveien som mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Mistenkte er fremstilt på legevakt for blodprøvetaking. Førerkortet er midlertidig beslaglagt. Politiet oppretter sak på forholdet.

Grimstad klokken 00.09: Melding om festbråk i Levermyrveien. Politiet har vært på stedet og pålagt huseier om å holde det rolig resten av natten.

Kristiansand klokken 00.27: En person innbringes til arrest på grunn av ordensforstyrrelse ved et av byens utesteder. Politiet oppretter sak på forholdet.
Sist oppdatert 12.09.2021 klokken 23:53 av Jon Aamodt

Dette er hendelsene i Agder søndag. (Foto: Arkiv)

En person er erklært omkommet etter en motorsykkelulykke på Utsognveien søndag kveld. (Foto: Kart: Google)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no