35 innertiere: - Aldri hørt om før i den klassen

Caroline Finnestad Lund var ikke uventet storfavoritt i sin klasse da det skulle skytes om tittel som landsdelskretsmester for Agder, Rogaland og Telemark denne helgen.
- At hun skulle vinne var ikke noen stor overraskelse, men jeg har aldri tidligere hørt om at noen i denne klassen har skutt bare innertiere i konkurransen, sier pappa, Tor Harald Lund til N247 søndag ettermiddag.
Stevnet ble arrangert i Grimstad denne helgen, og Caroline som skyter i klasse Junior hadde sin hovedrunde fredag. Alle de 25 skuddene ble plassert midt i blinken, og samtlige treff var registrert som innertier.
I finalerunde søndag fylte 16-åringen fra Søgne opp fredagens resultat og leverte 10 nye skudd som alle var innertiere.
-  Nå er hun på vei tilbake til Kongsvinger der hun går på toppidrettsgymnas, sier Lund og føyer til at skyting på dette nivået også er toppidrett.
Gode resultater fra Søgne-skytterne
Det var ikke bare junioren som tok for seg av medaljene i Grimstad denne helgen. Peter Sørli sikret førsteplass i seniorklassen foran Tor Harald Lund. Fredrik Herlofsen skyter i seniorenes klasse 2 og vant denne klassen. Benjamin Langenes ble nummer to i klassen eldre junior, og samme plassering fikk Harald Englund i klassen veteran 73.
Sist oppdatert 12.09.2021 klokken 19:28 av Jon Aamodt
Peter Sørli sørget for at det også ble Søgne-seier i seniorklassen som han vant foran Tor Harald Lund. (Foto: Tom-Vegard Feltstykket, Norsk Skyttertidende)