- Vi har startet klatringen på tabellen, sa Vigør-trener Kjetil Ruthford Pedersen etter seier mot Fløy 2 mandag kveld. (Foto: Arild Hansen)

Vigør vant bunnoppgjøret 3-1 på Flekkerøy

  Arild Hansen
  14. sept. 2021
  08:16
- Vi har startet klatringen på tabellen, sa Vigør-trener Kjetil Ruthford Pedersen etter at laget hadde slått Fløys andrelag 3-1 i flomlyset på øya mandag kveld.
 
- Stor aktivitet
- Og vi må score mer på sjansene vi spiller oss frem til, parerte Fløy 2-trener Marius Kjørvik Johansen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Med tre poeng med seg hjem i kofferten til Hellemyr, har Ruthford Pedersens gutter nå seks poeng etter fire spilte kamper, mens gutta fra Flekkerøy ligger alene på bunnen med ett fattig poeng etter fem kamper. Å bare for å nevne det; Søgne topper den ene av to fjerde divisjoner med full pott, 15 poeng på fem kamper.

Det var hektisk inne på og rundt idrettsanlegget på øya mandag. Alt lå til rette for ei lang folkevandring mot Lindebøskauen. Det begynte med valgdag klokken 09.00 inne i hallen, og det varte helt til kampslutt klokken 21.00. Underveis vant Fløys smågutter over MK. Klubbens skigruppe hadde rulleskitrening, og noen av øyas glade og høylytte mopedkjørere koste seg med sin hobby inne på området. Det var aktiviteter hvor hen folk snudde hodene.
 
Lå til rette
Så alt lå til rette for en ny spennende og hektisk kamp mellom Fløy 2 og Vigør. Som det har vært tidligere, også i juniorklassene. Litt knuffing, ditto kjefting spillerne i mellom, fargelagte kort, og så får selvfølgelig også den sortkledde med fløyta høre sitt. Sånn har det vært, slik var det mandag, og det blir vel også slik ved neste korsvei. Hvem som har rett i hva, forbigår vi i stillhet. Det blir altfor mange meninger om det.

Men en ting som nok mange er enig i. Det er vel knapt blitt scoret ett kjappere mål på Arkicon Arena enn det Vigørs Andreas Sløgedal gjorde. Han banket ballen opp i nettet etter et flott trekk fra avspark, før minuttet var spilt.
 
Scoret og så rødt
Fløy 2 utliknet noe senere da Nikolai Aas pirket ballen lett over streken. Kvarteret før slutt gikk han slukøret i garderoben med rødt kort etter ei takling, som mange, med Fløy-hjerte tydeligvis, mente var feil. Nok om det. Vigør benyttet sjansene som oppstod etter utlikningen best, og det ble både 1-2 (Fredrik Karlsen) og 1-3 ved Joakim Bønch.

Fløys store dilemma så langt i år er mangelen på en sulten måltyv. Eller to. På både første og andrelaget. Mandag gjorde unggutta en heroisk innsats, kjempet og trådde til.

Men, som trener Kjørvik Johansen sa det innledningsvis;
- Vi må ta bedre vare på sjansene som kommer.
Sist oppdatert 14.09.2021 klokken 08:33 av Nicolai Prebensen

Andre Richstad hos Fløy 2 header inn mot forsvarerne. Skjult bak dem dukker Nikolai Aas opp og pirker inn 1-1. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no