Tor Fredrik Axelsen og Terje Greibesland danderer grusen som Jan Govert Timenes har fraktet inn. Bakerst er Jarle Bakken klar med et nytt lass. (Foto: Jon Aamodt)

- Rydder i Søgnes skjulte perle

  Jon Aamodt
  17. sept. 2021
  11:50
- Dette koster oss ikke så mye i penger, men vi tenker vi kan bruke litt av våre ressurser og være med på å gjøre denne flotte plassen enda mer tilgjengelig, sier Tor Fredrik Axelsen til N247. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Axelsen er soneleder for sone friområder i Parkvesenet i Kristiansand, og fredag formiddag er han sammen med Terje Greibesland, Jan Govert Timenes og Jarle Bakken ute og gjør en skikkelig ryddejobb  i det kommunale friområdet på Høllebakken, et flott naturområde ned mot sjøen mellom Høllebrygga og båthavna på Solta. 

- Skal lage benker i vinter
Med sine små medbragte hjullastere har de fraktet skrot, ved og annet som er ryddet ut av området, samtidig kjører de lass på lass med grus inn og gjør stien inn i friområdet letter å ta seg frem på. 

- Vi ser potensialet til dette området, og i vinter skal vi lage benker og bord som vi setter ut her når våren kommer igjen. Hele området her en som en skjult perle, sier Axelsen om området som du lettest kommer til ved å følge stien inn fra båthavna på Solta. 

- Mye frivillig arbeid
I tillegg til det arbeidet som legges ned fra Parkvesenet, fremhever Axelsen (bildet) den frivillige innsatsen til beboerne i området. 

- Vi har snakket med Jens (Kristensen red. anm.) og gjengen her nede, og de forteller at de kommer til å rydde ytterligere i området rundt toppen og ned mot Høllen, tilføyer han før de to hjullasterne er tilbake med nye lass med grus som skal danderes ut over stien inn i området. 
Sist oppdatert 17.09.2021 klokken 14:04 av Jon Aamodt

Utsikt over Søgne-skjærgården fra friområdet på Høllebakken. (Foto: Jon Aamodt)

Adkomsten til friområdet fra båthavna i Solta. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no