Kaptein Ditlef Ueland har tro på at lørdagens lokaloppgjør mot Vigør kan bli en morsom og underholdende seriekamp. Trener Stefán Gíslason til høyre på bildet. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Det kan bli moro på stadion lørdag

  Nicolai Prebensen
  17. sept. 2021
  18:00
Lørdag ettermiddag spiller Søgne FKs herrer sin sjette seriekamp av totalt 10 i årets 4. divisjon fotball. Søgne har per fredag fem seire av fem mulige og topper tabellen klart med 15 poeng og en målforskjell på 21 - 8.

Nummer to på tabellen ligger Lyngdal med seks kamper spilt og 10 poeng. Lørdagens motstander Vigør, er på tredjeplass med fire kamper spilt og seks poeng.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Jeg har en god følelse for denne kampen og tror det kan bli moro på Søgne stadion lørdag. Vi har hatt gode treninger i det siste, og klarer vi en seier her får vi en god luke ned til det neste laget på tabellen, sier kaptein Ditlef Ueland til N247 fredag ettermiddag.

Han sier videre at han håper på fulle tribuner.

- Veldig gøy
- Det har vært veldig gøy å spille for så mange publikummere som har stilt opp på stadion de kampene vi har spilt hjemme. Jeg håper dette fortsetter. Vi skal uansett gjøre det vi kan for å skape god underholdning på banen, avslutter kapteinen.

Skulle Søgne FK toppe tabellen etter ti kamper spilt, skal laget spille mot vinneren av avdeling 2 i Agder. Det laget som kommer best ut av to «finalerunder» rykker opp til 3. divisjon i sesongen 2022.

Kampstart lørdag er klokken 15.00.

Magne Karlsen topper målstatistikken i 4. divisjon med åtte fulltreffere på fem kamper. Nestemann på lista er Ardin Qorraj (Vigør) med fire mål. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no