Sterk borteseier til Søgne-herrene. Vi sendte «livefeed»

Lørdag ettermiddag møter Kvinesdal serieleder Søgne i 4. divisjonsoppgjøret på Kvinesdal stadion.

N247 følger kampen og oppdaterer denne artikkelen etter hvert som kampen spilles. Siden oppdateres hvert andre minutt.
Artikkelen fortsetter annonsen.
Søgne-herrene har spilt seks kamper og har før denne kampen 15 poeng. Kvinesdal har spilt fem kamper og har før denne kampen ni poeng.
16:51    Kvinesdal IL - Søgne FK
Dommeren har blåst av kampen. Sluttresultat 0-3. En sterk borteseier hvor Søgne FK i 1. omgang var suverene på banen. 2. omgang noe jevnere mellom lagene. Vi takker for følget!
16:45    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kommer ingenting ut av frisparket. Kvinesdals ball.
16:43    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kampen går mot slutten. Kvinesdal ILs kommentator sier at Søgne er et sterkt lag og har ingen problemer med å ro denne seieren i land. Søgne-frispark i farlig posisjon.
16:42    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne-spiller alene med keeper. Får ingenting ut av sjansen.
16:38
Med seks minutter igjen tar Søgne seg god tid og triller mye ball. Med tre mål pluss i protokollen er det forståelig.
16:36    Kvinesdal IL - Søgne FK
Hjørnespark til Kvinesdal etter et langt angrep fra vertene. Hjørnesparket sendes bak linja.
16:35    Kvinesdal IL - Søgne FK
Ti minutter igjen av kampen. Dette må gå Søgnes vei og enda et stort steg mot kvalifiseringsspill til 3. divisjon.
16:32    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kvinesdal har fått fire gule kort i kampen. Søgne ingen, til nå.
16:31    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kvinesdal med ny stor sjanse. Blir stoppet i siste liten av en forsvarer.
16:29    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kvinesdal i angrep, skyter, langt til side for Søgne-målet.
16:28    Kvinesdal IL - Søgne FK
Stian Aamodt ut med krampe, ny Søgne-spiller inn på banen.
16:24    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kampen har falt en god del i kvalitet. Mange brudd uten at de fører til farlige angrep.
16:21    Kvinesdal IL - Søgne FK
Skudd Søgne, keeper redder så vidt. Største sjanse til gjestene i denne omgangen.
16:18    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne i angrep. Får spilt seg til hjørnespark.
16:16    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne i et flott angrep med innlegg fra venstrekanten. Går like over Søgne-spissen.
16:13    Kvinesdal IL - Søgne FK
Første 13. minutter hvor Kvinesdal har tatt over kontrollen i kampen. Går rett i angrep etter brudd. Nytt angrep og en god mulighet for vertene, men resulterer i heading utenfor mål.
16:11    Kvinesdal IL - Søgne FK
Ufarlig angrep fra Søgne. Ballen triller over sidelinjen.
16:10    Kvinesdal IL - Søgne FK
Nok et farlig angrep fra Kvinesdal. Inne i en god periode, men stillingen er fremdeles 0-3.
Ny mulighet fro Kvinesdal. Spiller alene med keeper Repstad Hansen som mesterlig griper inn.
16:08    Kvinesdal IL - Søgne FK
Ny mulighet fra Kvinesdal, brenner til på skudd, men utenfor. Kvinesdal mer med i kampen.
16:07    Kvinesdal IL - Søgne FK
Dobbelredning av Fredrik Repstad Hansen etter et sjeldent Kvinesdal-angrep.
16:04    Kvinesdal IL - Søgne FK
Nytt ufarlig angrep fra vertene. Rett til keeper. Søgne rett i angrep igjen.
16:02    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kvinesdal med et langt innlegg mot topp. Får ikke kontroll, ufarlig for Søgne.
16:00    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne rett i angrep. Gir seg ikke med tre. Går på med samme intensitet som i 1. omgang.
2. omgang er i gang på Kvinesdal stadion.
15:58    Kvinesdal IL - Søgne FK
Lagene på vei ut på banen for å spille 2. omgang.
15:46    Kvinesdal IL - Søgne FK
Vi er tilbake med 2. omgangen om cirka 10 minutter.
15:44    Kvinesdal IL - Søgne FK
Lagene går til pause på stillingen 0-3. Overbevisende av Søgne som har vært pågående, raske og kunne godt ha scoret flere mål i denne omgangen.
15:43    Kvinesdal IL - Søgne FK
Nok et angrep fra gjestene. Kvinesdal få sendt ballen ut over sidelinja. Like før dommeren blåser til pause.
15:42    Kvinesdal IL - Søgne FK
Publikum på Kvinesdal stadion har per nå ikke mye annet enn et flott vær å glede seg over.
15:40    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne i nok et angrep, innlegget går bak mål. Søgne overbeviser i 1. omgang.
15:38    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kvinesdal på et sjeldent besøk på Søgnes banehalvdel. Ender i ingenting.
15:36    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne i nye angrep, men roer ned før de går på for fullt. Bryter alle Kvinesdals forsøk på angrep.
15:34    Kvinesdal IL - Søgne FK. MÅL!
Nære på nytt mål til Søgne. Ballen inne på fem-meteren. Skudd utenfor. Hjørnespark, heading i mål! 0-3. Målscorer Jens Tønnessen Jernes.

15:30    Kvinesdal IL - Søgne FK
Så langt i kampen er Søgne fremdeles overlegne. Ruller opp det ene angrepet etter det andre, og kunne hatt flere mål i omgangen. Det går litt for fort for vertene i Kvinesdal.
15:29    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kvinesdal får hjørnespark etter et innlegg. Kepper bokser innlegget bort. Nytt hjørnespark til Kvinesdal, skudd utenfor.
15:26    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne med innlegg fra cornerflagget. Inn i 16-meteren. Neste perfekt angrep, avslutningen ikke vellykket. Søgne går på igjen. Søgne er det desidert sterkeste laget så langt i kampen.
15:23    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne får frispark. Sender ballen inn 16-meteren,. Resultatløst. Søgne bryter igjen forsøk på angrep fra Kvinesdal.
15:22    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne får stoppet de fleste forsøk på angrep fra Kvinesdal før de når midtlinja. Et svært pågående og innsatsvillig bortelag.
15:21    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kvinesdal på ett av få angrep mot Søgne-målet så langt. Ufarlig.
15:19    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne i nytt angrep. Kvinesdal får avverget. Søgne kjører kampen for øyeblikket og valser over vertene.
15:18    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kvinesdal slurver og gjør forsvarsarbeidet til Søgne enkelt.
15:17    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne i angrep. Langt innspill mot Morten Dalene på 16-meteren, når ikke frem.
15:16    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kvinesdal sender hjørnesparket bak linja. Søgne i angrep, men går i offsidefella til Kvinesdal.
15:15    Kvinesdal IL - Søgne FK
Resultatløs corner. Kvinesdal kontrer og får corner.
15:14
Innkast til Søgne. Søgne innenfor 16-meteren. Herjer med Kvinesdal for øyeblikket. Corner.
15:11    Kvinesdal IL - Søgne FK - MÅL!
Søgne har fått < > går rett i nytt angrep! Nytt mål! Målscorer Sander Tønnessen med skudd fra 16-meteren. 0-2.

15:09    Kvinesdal IL - Søgne FK - MÅL!
Søgne får frispark på venstresiden. Skyter, keeper halvklarerer og mål Søgne. 0 - 1! Målscorer Morten Dalene!
15:08    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne inn i Kvinesdals 16-meter, Kvinesdal klarerer med å sende balle ut over sidelinjen.
15:06    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgne i angrep, når ikke helt frem. Ingen av lagene har hatt store sjanser til nå.
Få sjanser etter seks minutters spill. Jevnspilt så langt.
15:02    Kvinesdal IL - Søgne FK
Corner til Søgne. Resultatløst da ingen Søgne-spillere får tak i ballen.
14:59    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kampen er i gang. Kvinesdal starter med tre spisser i dagens oppgjør.
14:57    Kvinesdal IL - Søgne FK
Søgnes herre entrer banen i Kvinesdal i røde overdeler.
14:28    Kvinesdal IL - Søgne FK
Kampstart klokken 15.00.
Sist oppdatert 25.09.2021 klokken 16:52 av Nicolai Prebensen
Bildet er fra seriekampen mot Vigør sist helg, den eneste kampen Søgne FKs herrer har tapt denne sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)