Tapte sin fjerde kamp i serien: - Vi blir bedre

Søgne HK - Hokksund IL 21-25 (11-6), kvinnenes 2. divisjon avd. 2, Tinntjønnhallen søndag ettermiddag.
Hokksund IL kunne fornøyde reise hjem etter to seire i divisjonen denne helgen. Mye takket være en dyktig keeper i Heidi Hovde Moen. Søgnes Tess Demi var til tider også god mellom stengene i Søgnes mål.
- Vi blir bedre, men jeg har fremdeles en del å plukke på forsvaret vårt. De fikk beskjed om å gå ut på skytterne, men det skjedde ikke før i 2. omgang. Når dette sitter skal vi plukke poeng. Vi var ikke langt unna i dag, sa trener Bjørn Hagen til N247 da rundt 250 tilskuere var i ferd med å forlate hallen etter en stort sett god oppvisning fra hjemmelaget, tross tap.
Lørdag sa Hagen at han forventer å plukke poeng etter juleferien, men fortsetter fremgangen for debutantene i 2. divisjon vil poengene komme før den tid. I 2. omgang scoret vertene ett mål flere en gjestene og var fullt på høyde med Hokksund IL. Et lag som nå ligger på tredjeplass på tabellen, men også med flest kamper spilt. Noen lag i divisjonen har enda ikke spilt kamper. Søgne har fire tap på fire kamper,
Ledelse
Etter syv minutters spill leder hjemmelaget 4-2. Hokksund får en utvisning og forunderlig nok scorer de to kjappe mål i undertall. Da tar trener Hagen time-out og den var effektiv. Etter 10 minutter leder Søgne HK 6-4, men gjestene henter opp ledelsen og lagene følger hverandre ganske tett frem til 25 minutters spill på stillingen 10-13. Hagen tar ny time-out. Søgne roter noe i de påfølgende angrepene og lagene går til pause på stillingen 11-16.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Karianne Gjertsen Barøy (med ball) ble kåret til Søgne HKs beste spiller søndag. Hun fikk i alt syv nettkjenninger i 2. divisjonsoppgjøret søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
I 2, omgang er lagene forholdsvis jevnbyrdige, men hjemmelaget mister ballen i enkelte angrep og blir straffet av raske kontringer fra gjestenes side.
De siste minuttene tar Søgne innpå fra stillingen 18-24 til 21-25 som også ble sluttresultatet.
Neste kamp for Søgne HK er borte mot Våg 13. oktober. Neste hjemmekamp er mot Sandefjord 24. oktober.
Sist oppdatert 26.09.2021 klokken 15:54 av Nicolai Prebensen
Oda Sangvik Abrahamsen i angrep mot Hokksund-forsvaret søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)