Noen få Fløy-tilhengere møtte opp i klubbrommet for å se kampen mot Sotra på storskjerm. (Foto: Arild Hansen)

- Godt vi fikk med oss ett poeng hjem, så ikke Sotra stakk i fra oss

  Arild Hansen
  26. sept. 2021
  16:56
Det ble 0-0, og en god del tull da Sotra tok i mot Fløy i Straume Idrettspark i Bergen søndag.
 
God Fløy-keeper
Det som skjedde før pause, må gutta fra Fløy bare putte langt bak i glemmeboka. Uorganisert forsvarsspill, like usikre pasninger og knapt nok en klar målsjanse utenom et frispark i tverrliggeren, er det N247s reporter noterte de første 45. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Vi satt i klubbrommet i Flekkerøyhallen og så kampen sammen med et tyvetalls supportere. Der inne var de sjeleglade for at ikke deres kjæledegger lå under med både 3-0 og 4-0. Og det kan de ene og alene takke keeper Ante Knezovic for. Han reddet både et straffespark og to tre hundre prosentsjanser, og holdt med det gjestene fra øya inne i kampen.

Snytt for straffe?
Etter hvilen livnet de helhvite mer til. De tok mer initiativ på midtbanen, og klarte etter hvert å skape noe mer enn de gjorde før hvilen. Da kampuret viste at det var spilt i en time, burde Fløy tatt ledelsen. Men på en finurlig måte klarte de å bomme på to forsøk fra bare små fem meters hold.

- Nei og nei. At det går an, ble det nærmest hylt i kor inne i klubbrommet.

Rødt kort
Kvarteret senere ble det ropt på straffespark, både oppe i Bergen og her hjemme da Kristian Lien tydeligvis ble felt inne i boksen. Men den sortkledde vinket det hele bort. Da Fløys innbytter Arnt Emil Hauge fikk rødt kort syv minutter senere, ble det litt ampert. Men gutta fra Fløy kan i kveld sette seg på flyet sørover med ett utrolig viktig poeng i bagasjen.

- Nå har Sotra sikker plass med 21 poeng, mens Fløy har 15, og en kamp mindre spilt. Så det er ikke hakkende galt dette. Hadde vært en katastrofe om vi hadde tapt, sa Dagfinn Grastveit inne i klubbrommet da han skrudde av storskjermen.

- Nå har Sotra sikker plass med 21 poeng, mens Fløy har 15, og en kamp mindre spilt. Så det er ikke hakkende galt dette. Hadde vært en katastrofe om vi hadde tapt, sa Dagfinn Grastveit inne i klubbrommet da han skrudde av storskjermen søndag ettermiddag. (Foto: Arild Hansen, arkiv)

Ante Knezovic reddet både et straffespark og to tre hundre prosentsjanser, og holdt med det gjestene fra øya inne i kampen. (Foto: Vidar Røsstad)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no