Arrangementsansvarlig under Eat Move Sleep cup på Tangvall, Gunnar Engebu får travle dager midt i oktober når godt over 500 kamper skal spilles på to dager. Her fra et tidligere arrangement. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Oppdatert: - Blir nok kaos på Tangvall

  Nicolai Prebensen
  15. okt. 2021
  09:10
Saken ble første gang publisert 2. oktober. Oppdatert 15. oktober.

- Vi forventer rundt 4 - 5.000 mennesker gjennom helgen og henstiller alle som kan til å ta buss, sykkel eller ta beina fatt dersom de skal til Tangvall. Vi er redd for at mange bruker bil unødvendig, og når bygda får besøk fra hele Sørlandet er det hyggelig for alle som driver butikk i sentrum at de som skal handle får parkert, sier Gunnar Engebu i Søgne FK til N247 fredag formiddag.

Tidligere:
Helgen 16. og 17. oktober forventer Søgne FK «kaostilstander» på Tangvall. Eat Move Sleep cup er tilbake etter at den ikke kunne arrangeres i 2020. Alle vet hvorfor.

Årets cup slår alle rekorder og det er påmeldt over 270 lag, klubbens Gunnar Engebu forventer enda fire fem lag til.

Herlig kaos
- I 2017 hadde vi 197 deltakende lag med. En liten nedgang i 2018, men i 2019 hadde vi hele 243 lag i cupen. I år slår vi alle rekorder og slik det er på Tangvall nå, spesielt med få parkeringsplasser, forventer vi et herlig kaos i området den helgen, sa han til N247 tidligere denne måneden.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Engebu forteller videre at det til nå er 110 frivillige som har meldt seg til tjeneste for arrangementet til nå.

Frivillige
- Vi trenger omtrent 20 flere frivillige til alt det arbeidet som skal gjøres, og vi håper noen vil melde seg til oss i de nærmeste dagene. Det er et svært stort arrangement for klubben, men svært viktig både økonomisk og for vårt «ansikt» utad, sier han.

Han forteller at 45 dommere er klare til arrangementet, antall kamper som skal dømmes er godt over 500. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Bildet er fra et tidligere Eat Move Sleep arrangement på Tangvall. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

Noen tonn
- I tillegg er det noen tonn frukt som skal spises, sier han og legger til at dette er det største arrangementet klubben har hatt til nå, og at alle de tre banene skal brukes hvor lydanlegget er koblet opp mot alle tre.

- Teknologien er strålende, avslutter han.
Sist oppdatert 15.10.2021 klokken 09:10 av Nicolai Prebensen

Alltid mye moro når unge fotballspillere møtes til dyst. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no