- Vi tenker ikke kvalifisering, vi tenker Lyngdal

Søgne FK - Fløy-Flekkerøy 2, 5-0 (1-0) herrenes 4. divisjon, avdeling 1, Søgne stadion.
Etter en solid seier til Søgne-herrene mot naboene fra øya i øst vil ikke trener Stefán Gíslason snakke om kvalifiseringsspill til 3. divisjon neste sesong. Det skal mye til at ikke laget spiller kvalifisering mot det beste laget i avdeling 2 om få uker.
Søgne har spilt åtte kamper, har 21 poeng og en målforskjell på 30-11. Vigør har syv kamper spilt, 15 poeng og 23-12 i målforskjell. Vigør skal vinne stort dersom de skal passere Søgne-herrene hvis kveldens hjemmelag taper begge de to siste kampene mot Lyngdal og Giv Akt/Mandalskameratene 2, hvor sistnevnte har tre poeng på åtte kamper og en målforskjell på 8-38.
Tenker dere kvalifisering nå?
- Nei, vi tenker Lyngdal, sa Gíslason til N247 etter en forrykende andreomgang av kveldens verter.
Vakreste?
Lagene gikk til pause etter en heller tung 1. omgang hvor et forrykende regnvær med vindkast i kuling styrke ødela mye av moroa. Dette med unntak av et frispark fra kaptein Ditlef Ueland som fra 25 meter satte ballen kontant i hjørnet, utagbart for gjestenes keeper. Nye Søgne stadions vakreste mål til nå?
- Et fantastisk mål, sa IK Start-sjefen Terje Marcussen til N247 i pausen.
Han fulgte sønnen Henrik under kampen.
Resten av omgangen ga uværet mer underholdning enn spillet på banen.
Rullet opp
I 2. omgang var det et helt annet hjemmelag som kom på banen. Var raskest i alt og spilte store deler av kampen aldeles strålende og rullet opp det ene mønstrerangrepet etter det andre. Etter hvert trillet også målene inn, svært fortjent.
Artikkelen forsetter under bildet.
Kaptein Ditlef Ueland på frisparket fra 25 meter som klistret seg i vinkelen til Fløy-buret etter tre minutters spill mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Det er slik med et lag som har moral, innsatsvilje og jobber for medspillerne. Da løsner det til slutt, og derfor vinner vi i dag. I første omgang skal Fløy ha æren for at det kun ble med det ene målet. De møtte oss tidlig, og vi slet litt gjennom omgangen, sa Stefán Gíslason videre,
Søgne FK møter Lyngdal 11. oktober borte klokken 19.30.
Kveldens målscorere var Ditlef Ueland (3 min.), Marcus Aamodt (60 min.), Magne Karlsen (71 min.), Sander Tønnessen (73 min.) og Kevin Sørland Vigebo (90 min.). Tilskuere på tribunen: alt fra 100 til 20 (på grunn av et vekslende vær).
Sist oppdatert 05.10.2021 klokken 00:05 av Nicolai Prebensen
Bildet er fra 1. omgang da himmelens sluser åpnet seg og gjorde gresset såpeglatt. (Foto: Nicolai Prebensen)