Utviklingsleder i Fløy, Marius Kjørvik Johansen gleder seg til åpningen av den «nye» Modenabanen på øya. (Foto: Arild Hansen)

«Kledd» i hvitt for flunkende nytt kunstgress på Flekkerøy

  Arild Hansen
  08. okt. 2021
  14:10
- I dag fredag holder vi på å måle opp og linjere det som skal bli den «nye» Modenabanen på Flekkerøy, sier Kim Andre Berner Johnsen som driver bedriften Berner’s Allsidige AS.
 
Blir veldig fint
- Dette kommer til å bli knallfint når alt står ferdig. Vi er fire gutter i sving her ute, og som nevnt  linjer vi opp alle punkter som blant annet 5 og 16-meterene og side- og dødlinjene. I tillegg skal vi også merke opp tre syverbaner, sier Kim Andre Berner Johnsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det er Søgnebedriften Repstad Anlegg som har fått hele oppdraget med å ferdigstille denne banen som første gang ble tatt i bruk i 2002. Så det var mer enn nok på tide å få byttet det gamle kunstgresset ut med nytt.
 
- Gleder oss
I fotballgruppa i Fløy ser samtlige spillere, trenere, ledere og sikkert hundrevis av foreldre frem til den offisielle åpningsdagen 23. oktober.

- Etter at de har lagt oppå linjene, skal det legges ut gummigranulat og sand så kunstgresset blir ikke så høyt som du ser her nå. Det demper seg og mykner. Deretter skal det støpes kanter rundt hele banen, så ikke gummigranulatene forsvinner, sier Marius Kjørvik Johansen i Fløy, og fortsetter;

Artikkelen fortsetter under bildet.
Kledd i kunstgress: Fra venstre, Kim Andre Berner Johnsen, Erik Berner Johnsen, Adnan Colakowic og Thorbjørn Langåker. (Foto: Arild Hansen).

Turnering
- Jeg holder på å jobbe med ei turnering vi skal ha for alle barna i klubben på åpningsdagen. Noe mer har vi ikke satt opp på programmet ennå, men vi håper på pent vær og masse folk på denne store dagen, sier Marius Kjørvik Johansen til N247.

Snart skal haugevis av sekker med gummigranulat spres rundt på det nye kunstgresset på Modenabanen på Flekkerøy. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no