Øystein Tjomsland med blomster på seremoniplass søndag ettermiddag. (Foto: Team Tjomsland)

Tjomsland dominerte Oaks-kvalifiseringene

  Administrator
  10. okt. 2021
  20:13
Av Richard Ekhaugen, Team Tjomsland

Med seier i begge kvalifiseringene til Norsk Trav Oaks for kaldblodshopper søndag kveld fortsatte Øystein Tjomsland sin dominans i norsk travsport.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Etter fem stallseire, i både Norge og Sverige, lørdag fortsatte topptreneren fra Søgne sin enorme dominans under Oaks-kvalifiseringene på Momarken Travbane søndag kveld. Samtlige av Tjomslands fem hester kvalifiserte seg til finalene, og Sangviks Ballerina og Nordsjø Anna steg helt til topps på seierspallen i sine respektive forsøksløp. Etter løpene var topptreneren fra Søgne klar på at han alene på ingen måte er årsaken til de fantastiske fremgangene.

Roste innsatsen til hele teamet
- Alle i Team Tjomsland har en like stor del av æren for dette. Jeg liker å sammenligne det med et fotballag; man har en hovedtrener og flere assistenttrenere. Jeg er også stolt av at vi har rekruttert mange medarbeidere til andre store trenere i Europa de siste årene, understreket Tjomsland.

Finalene av Norsk Trav Oaks kjøres på Momarken Travbane lørdag 23.oktober. Førstepremien i de respektive finaleløpene er 300.000 kroner.

F.v.: Filip Lindholm, Nordsjø Anna, Øystein Tjomsland, Ida Jansen og Oda Skaarup.  (Foto: Team Tjomsland)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no