Søgne-keeper Tess Demi er jublende glad etter en kjempekamp da Søgne vant over Våg 20-19 i Karusshallen onsdag kveld. (Foto: Arild Hansen)

Den «syke» håndballkampen i Karusshallen

  Arild Hansen
  13. okt. 2021
  21:55
- Dette er jo helt sykt, og ikke minst utrolig gøy, brølte Søgne-keeper Tess Demi etter at Søgnes damelag i 2. divisjon snudde et 5-13 resultat ved pause, til en veldig gøyal og fortjent 20-19 seier mot IK Våg i Karusshallen onsdag kveld.
 
Mange tilskuere
Et stort knippe med tilreisende Søgne-tilhengere kom til hallen i Vågsbygd fullt klar over at jentene fra bygda deres stod med null poeng etter fire spilte seriekamper. De hvite og grønne jentene hos hjemmelaget hadde skaffet seg ett poeng på sine tre første kamper. Og etter hvert som første omgang skred frem, og det lyste 3-3 på tavla oppe på veggen, sa Våg takk for følget, og stakk fra. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

En glitrende Våg-keeper Benedicte Udjus tettet igjen bak, og det ble 5-3, 7-3 og 9-3, og ingenting stemte for gjestene. Et håpløst forsvar, ble fulgt opp av et altfor passivt angrepsspill, og hadde det ikke vært for Søgnes sisteskanse Tess Demi, kunne sifrene sett mye styggere ut.

- Vi spiller en forferdelig omgang, var kommentaren N247 fikk av Søgne-trener Bjørn Hagen etter kampen.
 
Som en vegg
Hva som skjedde med de blå og hvite jentene  bare i løpet av en ti minutters hvile, finnes det knapt svar på. «Helt sykt» er kanskje en grei beskrivelse på det som skulle skje i de neste 30. Om nevnte Tess Demi tok mye før pause, var greit nok. Men, det hun gjorde mellom de tre stengene i andre omgang, må vi kanskje helt tilbake til den gang  keeper-tvillingene med etternavnene Birkrem og Lunde herjet som verst mellom stengene da de spilte håndball i hallene i Vågsbygd.

- Hun stod helt utrolig. For en kamp av Tess, både strålte og jublet Bjørn Hagen da han samlet et jublende Søgne-lag i garderoben etter kampen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Keeperne Benedicte Udjus og Tess Demi storspilte i Karusshallen onsdag kveld. (Foto: Arild Hansen).

At han var rørt, kunne sees på lang avstand. For det var hjemmelaget som førte utover, og de ledet med både to og tre mål. Men Søgne holdt stand, og selv med to brente straffekast, viste de en vinnervilje som de bare må knytte godt sammen i treningsbaggen og knytte den opp igjen ved den aller første anledning. For å tape første omgang med 13-5, for så å vinne den andre med 15-6, ja det er faktisk helt «sykt».

- Ja, det er vel det. Men, sykt deilig, humret Bjørn Hagen.

En stor delegasjon Søgne-supportere på tribunen i Karusshallen onsdag kveld. Frank Solås nærmest. (Foto: Arild Hansen)

Hoppende glade Søgne-jenter da seieren var et faktum etter en fantastisk opphenting i 2. omgang onsdag kveld. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no