Øystein Tjomsland (i gul drakt) har hatt mye å juble for denne sesongen. Den sørlandske stortreneren leder landsstatistikken for travtrenere med mer enn 13 millioner kroner innkjørt så langt i 2021. (Foto: Tom Jönehag)

Tjomsland topper landsstatistikken

  Administrator
  13. okt. 2021
  18:40
Av Richard Ekhaugen, Team Tjomsland

Med godt over 13 millioner kroner innkjørt i premiepenger så langt i 2021-sesongen topper Øystein Tjomsland trenerstatistikken i Norge. Der har den sørlandske topptreneren ambisjoner om å forbli.

13.277.350 kroner inntjent, 125 seire på 530 starter. Det er tallenes klare tale for suksesstrener Øystein Tjomsland så langt denne sesongen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det er teamets ambisjon hvert eneste år å toppe landsstatistikken, og dette er tall vi er veldig stolte av, fastslår Tjomsland når vi skriver medio oktober 2021.
 
Fortsatt gjenstår den store Oaks-helgen på Momarken om halvannen uke, storløp hvor Tjomsland allerede har vunnet kvalifiseringer til. 

- Vi er ikke ferdige med pokalsankingen enda, sier Tjomsland med glimtet i øyet.

2,5 millioner
Med mindre enn tre måneder igjen av sesongen har sørlendingen en ledelse på mer enn 2,5 millioner kroner foran nestemann på landstatistikken, Frode Hamre. Statistikken som føres av Det Norske Travselskap er noe mangelfull og omfatter kun starter knyttet til norsk lisens. Tjomsland har i tillegg en svensk trenerlisens siden han driver egen filial i Sundsvall. Tallene er uansett svært sammenlignbare da Hamre 585 starter på norsk lisens, mens Tjomsland altså har 530 totalt. 
Sist oppdatert 14.10.2021 klokken 09:06 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no