Cassandra, Venke, Elise, Paweena og Elisabeth i en hektisk sluttspurt før Bunnpris Høllen gjenåpner fredag. (Foto: Jon Aamodt)

Gjenåpner Bunnpris fredag

  Jon Aamodt
  18. nov. 2021
  12:48
Etter tre uker med stengte dører åpner Bunnpris Høllen dørene for kundene igjen fredag. 

- Dett er noe vi har gledet oss til siden vi stengte. De seneste dagene har det vært ganske hektisk. Mye utstyr som skal på plass og nye ting vi skal venne oss til, men nå faller alt på plass, sier butikksjef Cassandra Aabel til N247 torsdag formiddag. 

Artikkelen fortsette under annonsen.
Annonse

Større butikklokale
Det er Magne Aanensen som eier lokalene på Hølleveien hvor det nå er bygget et separat lagerbygg i bakkant av butikken. 

- Vi har bygget 130 kvadratmeter lager, og det gjør at det kan frigjøres areal i hovedbygningen hvor hele flaten på 500 kvadratmeter nå brukes til butikk, sier Aanensen som startet butikkdriften på andre siden av Hølleveien i 1961 og i 1971 flyttet til dagens lokasjon, øst for Hølleveien. 

- Større vareutvalg
- Vi får større plass å jobbe på og større vareutvalg etter utvidelsen og står igjen med en veldig flott Bunnpris-butikk. Flere nye kjøledisker, en romsligere butikk og en helt ny avdeling for bake-off er på plass, sier butikksjefen mens betjeningen prøvesteker bakverk i nye ovner. 

Thomas Helmersen er butikkjedens prosjektleder for ombyggingen og er torsdag travelt opptatt med å få på plass de siste detaljer før fredagens gjenåpning. 

- Det er en veldig flott butikk vi åpner igjen i morgen, og hele ombyggingen har gått etter planen, sier prosjektlederen mens montører gjør siste innspurt og butikkens betjening er i ferd med å fylle de siste ledige varehyller i den utvidede butikken på Hølleveien. 

Flere nye kjøledisker er på plass og fylles med varer før fredag. (Foto: Jon Aamodt)

Større butikklokale med utvidet sortiment venter kundene når Bunnpris Høllen åpner dørene igjen fredag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no