Kristiansand kommune leverte julegrana til Tangvall 19. november. Lørdag 27. skal den tennes med tilhørende festivitas. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Lørdag tennes julegrana på Tangvall

  Jon Aamodt
  24. nov. 2021
  14:29
- Vi gleder oss veldig til å kunne ha en normal julegrantenning uten restriksjoner og med forhåpentligvis mange folk til stede igjen i år, sier Gunnar Pedersen på vegne av styret i Søgne handelsforening.

Julegrantenningen på Tangvall lørdag blir også avslutningen på handelsforeningens Black weekend som lokalt markeres med gode tilbud i butikkene fra torsdag til lørdag. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Parker under Tangvall Arena
- I år skal det i alle fall bli greit for alle å få parkert på Tangvall når treet skal tennes. Murisør lar bilene bruke den nye parkeringskjelleren under Tangvall Arena denne dagen, og nedkjøringen fra syd, mellom Modus og Søgne og Greipstad sparebank vil være åpen for innkjøring fra klokken 14.00 til 17.00, sier Pedersen.

Les mer om dette og andre arrangement her

- Julegrana på Tangvall tennes klokken 17.00, men før dette blir det ulike former for underholdning samtidig som det er rikelig anledning til å handle lokalt frem til klokken 18.00 denne dagen, tilføyer han.

Han legger til at det er Parkvesenet i Kristiansand kommune som har hentet og satt opp årets julegran, og kommunen har tatt sin del av pynting og sørget for lyssetting av rådhuset på Tangvall. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Ellers har butikker og byggeplasser stått på og pyntet hele Tangvall kjempeflott foran årets julesesong, tilføyer Pettersen. (Arkivfoto: Nicolai Prebensen).

Program
Før julegrana tennes klokken 17.00 kan handlende på Tangvall få med seg følgende program: 
  • Musikkbingo på XO pub fra klokken 14.00
  • Gratis julegrøt fra klokken 15.30
  • Danseoppvisning ved Søgne danseklubb fra klokken 16.45
  • Tobias og Sara synger
  • Søgne skolekorps spiller

Sist oppdatert 24.11.2021 klokken 15:20 av Jon Aamodt


Parkeringskjelleren under Tangvall Arena åpnes for gratis parkering når julegrana skal tennes på Tangvall lørdag. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no