Denne bilen er stjålet fra lageret til Sivilforsvaret i Søgne. (Foto: Sivilforsvaret)

Innbrudd og tyveri fra lokalene til Sivilforsvaret i Søgne

  Nicolai Prebensen
  18. jan 2022
  15:55
Kristiansand, Gillsveien klokken 23.26: Melding om bil som har kjørt inn i en lyktestolpe. Det er så langt ikke meldt om personskade.

- Lyktestolpen ligger i veibanen. Det er personell på stedet for å ordne opp i dette. Politiet oppretter sak på forholdet.

Søgne klokken 12.33: Politiet får melding om innbrudd/tyveri fra lokalene til Sivilforsvaret i Søgne. 

- Det er blant annet stjålet en rød Ford Excursion med kjennetegn KH11450 fra stedet. Politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse. Politiet oppretter sak på forholdet, skriver politiet på Twitter.

Litt senere tirsdag ettermiddag poster Sivilforsvaret denne meldingen på Facebook:

«Distriktet har hatt innbrudd fra lageret i Søgne. Ford Excursion med reg. nummer KH 11450 er stjålet.  Vi savner også materiell som ledervest Sivilforsvar og annet.
Hvis du ser bilen eller effekter fra Sivilforsvaret, gi umiddelbart beskjed til Agder politidistrikt på 02800.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 12.10: UP har hatt kontroll på RV9 Høiekleiva i 50-sone. 15 bilførere fikk forenklede forelegg for fart. Høyeste hastighet 68 km/t. 

- En bilfører anmeldes i tillegg for å ha kjørt med for stor tilhenger i forhold til førerkortklasse.

Kristiansand klokken 11.15: Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse i Strandpromenaden etter melding om innbrudd i bod. Det skal være stjålet blant annet en el-sykkel og annet løsøre. Politiet har sikret spor og innhentet opplysninger. Sak opprettes.

Vennesla, Sentrumsvegen 07.23: Brannvesen og politi rykker ut til bensinstasjon. Det har brent i en nedgravd oljetank. Brannen er slukket.

- Korrekt sted skal være i en nedgravd oljetank i nærheten av noen hus som skal rives, skriver politiet på Twitter,

Kristiansand sentrum klokken klokken 01.28: Mann kjørt til legevakt for sjekk etter å ha blitt slått i ansiktet. Politiet har foretatt avhør og oppretter sak på forholdet. Ingen er så langt pågrepet i saken.

Mandag:
Kristiansand klokken 18.33: Melding om person som forsøkte å ta seg inn på en privatadresse i Bispegra. Politiet var på stedet etter kort tid og fikk kontroll på vedkommende. Han innbringes til arrest og politiet oppretter sak på forholdet.

Mandal klokken 17.07: Politiet stanset bilfører som ikke innehar gyldig førerkort på FV455, Marnarveien. Politiet oppretter sak på forholdet.

Vennesla klokken 10.25: Politiet har mottatt melding om innbrudd i et hus på Moseidmoen - skal ha skjedd i løpet av natten. Én person er nå pågrepet, mistenkt for å stå bak dette. Tyvgodset har også kommet til rette. Sak opprettes som etterforskes videre.

- Dersom det er andre personer som har hatt innbrudd eller tyveri fra bolig/garasje i natt, anmodes disse om å kontakte politiet på 02800 så snart som mulig, skriver politiet på Twitter.

Søndag
Agder søndag ettermiddag: - Fra søndag ettermiddag og ut mandag er det meldt om kraftig vind/vindkast i hele politidistriktet. Vi ber alle om å ta dette til etterretning, og sikre løse gjenstander, båter og annet. Det frarådes å ferdes/oppholde seg på sjøen/fjellet med mindre det er helt nødvendig, skriver politiet på Twitter.

Agder søndag morgen: - I det store og hele en rolig natt for politiet i Agder. Noen få klager på festbråk og høy musikk som det stort sett har vært kapasitet til å følge opp. Ingen reaksjoner annet enn pålegg om å dempe musikk eller avslutte festen, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Byglandsfjord klokken 05.52: Politiet får melding om brannalarm som går på adresse i Strandgata. Det meldes også om røykutvikling i 2.etasje. 

Brann melder at de har kontakt med en person som bor i bygget. Har sovnet fra kokeplate. Mye røyk i leiligheten. Ambulanse til stedet for å sjekke beboeren.

Kristiansand klokken 01.02: Melding om beruset mann som banker på dører i Njords vei. Politiet har funnet han og får kjørt han i riktig retning av der han bor.

Kristiansand klokken 00.01: Melding om krangling mellom to personer ved domkirken. Politiet på stedet og det har roet seg ned.

Lørdag
Søgne klokken 22.00: Melding om at to personer slåss på Torvmoen, politiet har kjørt i området, ikke sett noe til partene.

Kristiansand klokken 21.20: UP har målt en bil til 117 kilometer i timen i 80-sone på E-18 ved Håneskrysset, anmeldelse og førerkortbeslag.

- I tillegg fikk syv bilførere bot for å ha kjørt for fort, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Agder klokken 06.05: Politiet melder at de har hatt en rolig natt til lørdag.

Mandal klokken 00.30: Melding om tre biler om har kjørt inn og parkert i lysløypa ved Kallhammerveien. Politiet er på stedet og har snakket med tre bilførere. Ingen skader skjedd på stedet. Gitt klar beskjed om å holde seg på vei forbeholdt biler.

 Kristiansand klokken 00.03: Politiet får melding om at flere personer som sloss i krysset Markens/Tollbodgata. Flere politipatruljer til stedet.

- En person kjørt til legevakt for sjekk. En person bortvist fra byen. En person innbrakt til arrest for ordensforstyrrelse og anmeldes. Uklart hva som er foranledningen, skriver politiet på Twitter.

Fredag
Songdalen klokken 19.58: Et utenlandsk vogntog har kjørt seg fast på en grusvei som heter Farvannet Terrasse. I følge fvn.no er det gps-en som har vist veien til Mjåvann Industriområde. I følge avisen er dette ikke første gang liknende forhold har skjedd.

Øvrebø klokken 16.30: Melding om brann i bolighus i Skottedalen, uvisst om det er folk i huset. Nødetatene er på vei.

Like etter melder politiet at det ikke er folk i huset. Brannvesenet har kontakt med eier. Klokken 16.41 melder brannvesenet at huset er overtent.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lillesand klokken 16.15: Melding om person som går på E18 i østgående retning før Brattheitunnelen. Kort tid etter har politiet kontroll på vedkommende.

Kristiansand, Travparkveien klokken 14.30: UP har hatt laserkontroll på stedet. Utstedt 14 forenklede forelegg, høyeste hastighet målt var 72 km/t i 50-sone.
Sist oppdatert 19.01.2022 klokken 07:56 av Nicolai Prebensen

Dette har skjedd i distriktet. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no