Flere politipatruljer lette tirsdag kveld etter en person etter bekymringsmelding fra butikk på Tangvall. (Foto: Nicolai Prebensen)

Politiaksjon i Søgne: - Søkte etter person

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  18. jan 2022
  18:33
Flere politipatruljer har tirsdag kveld søkt på flere adresser i Søgne etter en bekymringsmelding fra Rema 1000 på Tangvall.

- Vi fikk en melding fra Rema 1000 om en person som oppførte seg underlig og muligens hadde med seg en gjenstand. Observasjonen var av en karakter som vakte oppmerksomhet, og vi valgte å søke etter personen på ulike adresser i Søgne, sier operasjonsleder Hans Waage til N247. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Ikke påtruffet
Klokken 18.20 sier Waage at patruljene ikke har påtruffet noen som svarer til beskrivelsen på de adressene det har vært søkt. 

- Vi har vært på flere adresser uten å treffe på noen som svarer til den beskrivelsen vi har fått. Vi vet heller ikke hva slags gjenstand det kan være snakk om som vedkommende skal ha hatt med seg. Vi har nå tatt ned den operative virksomheten, men vi fortsetter etterretning knyttet til hendelsen. Politiet ønsker å finne ut hvem personen er og om det er grunn til bekymring knyttet til hendelsen, sier Waage. 
Sist oppdatert 18.01.2022 klokken 18:41 av Nicolai Prebensen

Store ressurser fra politiet søkte etter en person i Søgne tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no