Tapte lørdagens første kamp i Lerøyserien

Oppdatert: KRS tapte begge lørdagens kamper i Lerøyserien. I den andre kampen mot tabelleder Haslum på kveldstid, ble det litt stygge sifre. Gjestene vant hele 38-31.
- Det er et godt lag vi møter her. Haslum går nok videre i Lerøyserien. Vi ledet i startfasen, men kom kjapt bakpå. Så dette må vi bare ta lærdom av, sier trener Per Ole Hansen, som nå står bokført med tre poeng etter fire kamper.
Tidligere lørdag:
I løpet av lørdagen skal KRS Topphåndballs «juniorlag» i håndball spille to kamper i Lerøyserien i Idda Arena. Laget består av blant andre flere spillere fra Flekkerøy og Vågsbygd. Den første endte med et 31-27-tap mot Halden. I kveld møter de tabellener Haslum.

Ledet med fire
- Vi ledet jo med fire mål ei stund ut i første omgang. Mens så ble det for mye slurv utover i kampen, og så tapte vi i stedet med fire, sa Jørgen Abrahamsen Torheim til N247 etter formiddagens kamp.
Han kommer fra Hellemyr, og begynte å spille ball i KIF. Så ble det AK28, videre til Gimletroll, og så tilbake til AK hvor han spiller i dag, samtidig som han spiller for KRS Topphåndball. Dette laget består av spillere fra AK28, IK Våg, Holum og Fløy.
I den første runden i Lerøyserien vant de borte mot Sandnes og spilte uavgjort Runar. Halden kom til Idda Arena med en seier og et tap og lå rett bak KRS på tabellen.
Ut fra det som ble vist utover i kampen, skulle man knapt trodd det.

Kollektiv kollaps
Gjestene ledet 14-13 ved pause. Men, det som skjedde utover i andre omgang, bør guttene i KRS, enten glemme, eller gjerne ta lærdom av. Greit nok at Haldens sisteskanse plukket mye av det som kom, ble det rett og slett for mye slurv. Straffekast, kontringer og hundreprosentsjanser gikk fløyten. Det er det man gjerne kaller for en kollektiv kollaps. Med fire mål bak, forsøkte de seg i både et 4-2 og 3-3-forsvar, men ingenting hjalp. Halden gjorde akkurat som de ville.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Niclas Holst Hansen (IK Våg) er gjennom og scorer for KRS. (Foto: Arild Hansen).
- Dette var ikke godt nok, sa trener Per Ole Hansen etter kampslutt.
Sviktet
- Det finnes enkelte fine spillertyper i laget, men i denne kampen spilte de jo ikke sammen som et lag. Det kollektive sviktet, sa både leder i KRS Topphåndball Knut Stormyr og sportslig leder Tore B. Johannessen etter kampen.
Klokken 19.00 lørdag kveld står serieleder Haslum på motsatt banehalvdel.
Sist oppdatert 22.01.2022 klokken 20:57 av Nicolai Prebensen
Audun Roland t.v., Per Ole Hansen og Ole Christian Hannes er trenerteamet til KRS. (Foto: Arild Hansen)
Knut Stormyr t.v., er leder i KRS Topphåndball, mens Tore B. Johannessen er sportslig leder (Foto: Arild Hansen)