Dette er hendelsene i nærområdet gjennom døgnet. (Foto: Arkiv)

Dette er hendelsene i nærområdet: Husbrann i Mandal sentrum

  Nicolai Prebensen
  09. mai 2022
  07:59
Mandal, Store Elvegate klokken 17.32: - Melding om røykutvikling i enebolig. Det skal ikke være personer i huset. Brannvesenet er på stedet, brannen er slukket, en del røyk i huset. Ambulanse og politi på vei til stedet.

Klokken 18.00 melder politiet at huset er ubebodd, ingen er kommet til skade. 

- Mindre skader på huset. Brannen har startet i gangen, trolig i en elektrisk ovn. melder politiet.

Kristiansand klokken 15.07: E39 Fidjebakken retning mot Stavanger. 

- Vogntog står til hinder, men trafikk passerer forbi, melder Vegtrafikksentralen.

Agder klokken 06.10: - Det har vært en rolig natt i Agder. Russen har gjort seg bemerket et par steder med høy musikk, men utover det har det vært stille, melder politiet på Twitter tirsdag morgen.

Mandag
Kristiansand, Støleheia klokken 09.49: - Ambulanse og politi rykker ut til stedet i forbindelse med en arbeidsulykke, melder politiet.

20 minutter senere melder politiet at en person kjøres til sykehus for videre behandling.

Agder natt til mandag: - Det har vært en rolig natt i Agder, melder politiet mandag morgen.

Søndag
Kristiansand klokken 21.19: Politiet er i området Grim Skole etter melding om bruk av fyrverkeri.

- Kontakt med en gutt som har noe fyrverkeri. Opprettes sak. Følges opp med foresatte, melder politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Søgne klokken 17.45: Nødetatene er på Tangvall ved Hølleveien i forbindelse med et helserelatert oppdrag, melder politiet på Twitter.

Mandal klokken 03.47: En mann anmeldes for urinering på offentlig sted i sentrum.

Kristiansand klokken 03.10: Politiet har stanset en bilfører på Lund som mistenktes for kjøring i påvirket tilstand. Vedkommende fremstilles på sykehus for sikring av nødvendige prøver. Politiet oppretter sak på forholdet.

Vennesla klokken 02.28: Flere russ med russebuss er bortvist fra YX stasjonen på Vikeland på grunn av ordensforstyrrelse.

Kristiansand klokken 01.56: En kvinne innbringes til arrest da hun nektet å etterkomme politiets pålegg om å forlate et av byens utesteder på grunn av ordensforstyrrelse. Politiet oppretter sak på forholdet.

Kristiansand klokken 01.05: En kvinne er bortvist fra sentrum for resten av natten på grunn av ordensforstyrrelse ved et at byens utesteder.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lørdag
Kristiansand klokken 22.12: - Det er meldt om mange ungdommer som er samlet i Bertes.  Meldt om et slagsmål i området. Mange mindreårige i Bertes. Politiet har løst opp noe for å forebygge ordensforstyrrelse og bråk.

- Det har også knust en del glass og søppel i området Bertes, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 20.57: Melding om slagsmål mellom bilister ved E18 Vollevannet avkjøring Ålefjærveien. Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd.

Klokken 21.31 melder politiet at det har vært et trafikkforhold som har skjedd i området Banheietunnellen. Dette har fortsatt på E18. Da bilistene stoppet har partene truet hverandre med slagvåpen og kniv. Politiet oppretter sak, melder operasjonslederen.

Søgne klokken 16.50: - En mann er pågrepet av politiet i Høllen for tyveri av en MC som var meldt stjålet tidligere, skriver politiet på Twitter.

Vågsbygd klokken 14.23: Politiet melder om brann i bolig i Vågsbygd. Nødetater er fremme på stedet og brannvesenet har startet slukking. Alle beboere skal være ute av huset.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Søgne, Høllen klokken 09.37: Politiet har foretatt åstedsundersøkelse etter melding om skadeverk på bygg. Politiets operasjonsleder sier til N247 at det er snakk om noe ruteknusing og skadeverk på takrenne.

- Sak opprettes, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand natt til lørdag: Til sammen er tre personer bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelser natt til lørdag. En av disse er satt i arrest for ikke å etterkomme politiets pålegg. 

I tillegg er én person anmeldt for å være i besittelse av en kniv ved et utested i sentrum. Vedkommende ble også bortvist resten av natten.

Fredag
Finsland klokken 20.40: -Mann anmeldt for kjøring med bil i påvirket tilstand og uten gyldig førerkort. melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 02.20: En person pågrepet i sentrum, anmeldes for å ha slått fornærmede i ansiktet.

Torsdag
Kristiansand Hampa klokken 21.07: - Sykkelulykke. Enslig syklist som har kantet. I følge vitner skal hjulet skal ha hengt seg fast i jernbaneskinnene på stedet. Ingen andre skal være involvert. Politipatrulje og AMB til stedet.

- Vi er ferdig på stedet. Ambulanse kjører person til akuttmottaket. Personen var bevisst. Det opprettes ikke politisak, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand, Bråvann klokken 21.05: Politiet får melding om en bil som har kjørt ut av veien. Fører skal være på vei bort fra stedet og fremstår som beruset. 

Politiet sender flere patruljer til stedet, og får etter hvert kontroll på personen som har vært i bilen. 

- Fremstår som ruset. Uklar identiofikasjon på bilen, melder operasjonslederen på Twitter.

Kristiansand, E-39 Fidjane klokken 18.15: - Politipatrulje stanser bil der fører, mann i 40-årene, mistenkes for ruspåvirket kjøring og kjøring uten gyldig førerkort. Fremstilles for utvidet prøve. Sak opprettes, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand, klokken 09.41: Politiet har stanset en bilfører på E39,Hannevika, som mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Vedkommende fremstilles sykehus for sikring av nødvendige prøver, melder Agder politidistrikt.

Onsdag
Søgne klokken 17.25, E39: Politiet får melding om at det ligger steiner i veien på E39 etter Tangvall retning Kristiansand. 

- Vegtrafikksentralen er varslet, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 15.40: Politiet får melding om krangling mellom to grupperinger i sentrum av Kristiansand. 

- Politiet har kontroll på noen av partene, men det er sparsomt med opplysninger. Ingen som per nå fremstår som skadet.

Øyslebø klokken klokken 07.50: UP måler farten til en bil til 79 km/t i 50-sone. Fører anmeldes og førerkortet inndras, melder politiet onsdag morgen.
Sist oppdatert 10.05.2022 klokken 18:14 av Nicolai Prebensen

Dette er nyhetsdøgnet. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no