Damian Blum hysjer for sin første scoring i kampen. (Foto: Espen Åsan)

Greipstad jubel for seier mot Søgne 2 stilnet etter trist avslutning på lokalderbyet

  Redaksjonen
  11. mai 2022
  10:02
Greipstad - Søgne 2  3-0, (0-0), Hortemo kunstgressbane 5. divisjon fotball herrer.

Av Frank Solås

Etter fyring på sosiale medier og leserinnlegg i N247 var det to tente lag som tirsdag kveld var klar for kampen ingen ville tape. Av rundt 80 tilskuere var det hjemmelaget supportere som var i flertall og som skapet masse liv gjennom hele kampen.

I heltent hjemmelaget gikk ut i hundre og stresset i på papiret sterkt Søgne-lag slik at de aldri kom i gang med det forventede overtaket spillemessig. I løpet av første omgang var det hjemmelaget som skapte det som var av sjanser, men uten uttelling, slik at lagene tok pausepraten på stillingen 0-0.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Greipstad klart best i andre omgang
Tre minutter ut i andre omgang tok Greipstad ledelsen 1-0 ved Damian Blum til vill jubel fra hjemmefansen og jubel var nesten ikke over da samme mann doblet ledelsen tre minutter senere. Etter disse to kjappe scoringene virket det nesten som Søgne-spillerne ga opp håpet om seier i lokalderbyet. 

Og midtveis i omgangen satte Atdhe Krasniqi spikeren i kista da han satte ballen forbi en utspilt Søgne-målvakt Peter Sørhus, til stor jubel for hjemmefansen som stormet banen. Flere mål ble det ikke og dermed endte lokaloppgjøret med 3-0 seier til Greipstad over naborival Søgne.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Grepstrad-fansen hadde all grunn til å feire. (Foto: Frank Solås).

Trist avslutning på kampen
Dessverre ble avslutningen på kampen preget av en alvorlig episode like før kampslutt. En duell mellom en Greipstad-spiller og en Søgne-spiller endte med et kraftig dytt i ryggen som Søgne-spilleren ikke var forberedt på og falt stygt i bakken. Spilleren måtte hentes av ambulanse, mens Greipstad-spilleren ble tildelt et soleklart rødt kort. Denne alvorlige episoden medførte til at det ikke ble noe seiersjubel blant hjemmelagets spillere og fans.  

- Dette er bare trist og skal ikke forkomme på en fotballbane var kommentarer som kom fra de fleste spillere og ledere etter kampen.

Utskrevet
N247 får opplyst av sportslig leder i Søgne FK, Jarle Olafsen at det står etter forholdene bra til med Søgne-spilleren.

- Han kom hjem i natt og har etter det jeg kjenner til fått noen strekkskader i nakkemuskulaturen etter fallet.

Betenkt Søgne-benk med trener Sondre Enersen i midten. (Foto: Frank Solås)

Atdhe Krasniqi setter inn 3-0 målet. (Foto: Frank Solås)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no