- Nye selvbetjeningskasser er en del av kasseområdet som er helt bygget om, sier butikksjef Jonny Bjørnhom ved Extra Lunde. (Foto: Jon Aamodt)

Åpner igjen etter større oppgradering

  Jon Aamodt
  11. mai 2022
  13:16
- Jeg tenker kundene våre kanskje vil være mest fornøyd med det nye kasseområdet og hele inngangspartiet, i tillegg til nye kjøl- og frysedisker og det at butikken har blitt større og mer oversiktlig, sier butikksjef ved Extra Lunde, Jonny Bjørnhom til N247.

Det dagen før butikken igjen åpner for sine kunder etter å ha vært stengt i to uker for en større oppgradering. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Utvider areal
Butikk-kjedens distriktssjef, Alf Erik Andersen forteller at først og fremst er butikkens areal utvidet med 80 kvadratmeter. I tillegg er noen vegger fjernet, lys er skiftet og hele butikkarealet har fått en «oppshining» helt fra bunnen. 

- Alt av kjøl og frys og meierirom er oppgradert, butikken har blitt mer oversiktlig for våre kunder, og dette innebærer igjen at våre ansatte får en lettere og mer effektiv hverdag med den daglige driften av butikken, utdyper Andersen. 

Han understreker videre at også uteområdene har blitt oppgradert. 

Artikkelen fortsetter under bildet. 
- Det betyr både bedret trafikksikkerhet og lettere tilgjengelighet også for beboerne i bygget her. Butikken i sin helhet fremstår egentlig som en ny butikk, påpeker Andersen. (Foto: Jon Aamodt).

- Gleder oss til torsdag
Etter to uker uten kunder og med et større pågående prosjekt, ser både butikksjef og øvrige ansatte frem til å komme tilbake til normal drift og å kunne slippe kundene til i butikken igjen. 

- Etter å ha stengt i 14 dager gleder vi oss nå veldig til å kunne ønske kundene velkommen igjen. Vi har litt finpussing igjen nå, en dag før vi åpner igjen, men slik vi ser det nå like før finalen, mener vi butikken vil fremstå som en veldig flott nærbutikk når vi åpner igjen i morgen, sier Bjørnhom

Bildet under: Distriktssjef Alf Erik Andersen og butikksjef Jonny Bjørnhom gleder seg sammen med øvrig butikkpersonell til å kunne slippe kundene til i Extra Lunde igjen fra torsdag klokken 10.00. (Foto: Jon Aamodt. 
Sist oppdatert 11.05.2022 klokken 18:18 av Nicolai Prebensen

Frukt og grønt er i ferd med å bli fylt opp i butikkens helt nye innredning. (Foto: Jon Aamodt)

Større butikk betyr også mer plass og lettere tilgjengelig varehyller for kunder og ansatte. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no