Torsdag kveld inviterer Lions Club Søgne til konsert med Kim Rysstad og Trym Bjønnes samt mye annet på Søgne gamle prestegård. (Foto: Pressefoto)

Lions feirer 50 år med konsert torsdag kveld

  Nicolai Prebensen
  11. mai 2022
  19:26
- Torsdag klokken 18.00 inviterer Lions Club Søgne til jubileumskonsert på Søgne Gamle prestegård. Vi har booket Kim Rysstad fra Valle og Trym Bjønnes fra Hovden. Dette er en unik mulighet til å oppleve to fantastiske musikere, feire Lions Club Søgne sitt 50 års jubileum og støtte en god sak. Tre i ett, med andre ord, skriver Dag Efjestad i en melding til N247 onsdag kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

På Søgne gamle prestegårds hjemmesider står det om konserten;

«Kim Rysstad er en prisvinnende vokalist fra Setesdal, som sjarmerte hele Norge på si ferd til finalen i Stjernekamp på NRK høsten/vinteren 2019.

Nå kommer han til Søgne gamle Prestegård for å feire Lions Club Søgne i lag med sin gode venn og gitarist Trym Bjønnes. Et samarbeid som tok til i 2010 og siden har resultert i talløse konserter, både i inn og utland, studiojobbing, eventer, plateinnspellinger og endåtil en nominasjon til Spellemannprisen i 2011 for plata «Vegen». Som duo henter Kim & Trym inspirasjon frå mest alle mulige sjangre, men folkemusikken ligger som en grunnpilar. Alt frå mellomalderballadar, nystev og salmer til Dolly Parton og MGP får sin plass i duoens konserter.»


Sist oppdatert 11.05.2022 klokken 19:28 av Jon Aamodt

Styret og festkomiteen i Lions Club Søgne: F.v.: Magne H. Lorentsen, Dag Efjestad, Cay Knutsen, Ted Abramsen, Tormod Try, Asbjørn Jakobsen, Torbjørn Syvertsen, Paulo Jardim og Merethe Olsen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no