Fløy håndballs spillere og ledere samlet i Flekkerøyhallen onsdag kveld. (Foto: Arild Hansen)

Avsluttet sesongen med ballspill og pizza

  Arild Hansen
  12. mai 2022
  09:02
Det meste av håndballfamilien i Fløy var onsdag kveld samlet til avslutningsfest i hallen i Lindebøskauen på Flekkerøy. Rundt 150 spillere fra seks år og oppover spilte interne kamper, og inni mellom kampene fortærte de over 50 store pizzaer.
 
I 2005
Håndballsporten ute på øya begynte så smått ei god stund før hallen stod ferdig i 2005. Etter at dørene endelig ble åpnet, strømmet det til med spillere i aldre fra de aller minste, som den gang skulle lære å både ta i mot og videre kaste den lille lærkula, frem til litt eldre jenter og gutter som fort tok tak i denne ballsporten som var temmelig fersk for de fleste på Flekkerøy.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- I dag er vi rundt 150 medlemmer. Dessverre har vi ingen seniorlag, og de eldste spillerne vi har i 16 og 18-årsklassen har et samarbeid med Våg Håndball, og enkelte andre klubber. De igjen danner et lag inn under KRS, som i disse dager spiller kvalifiseringskamper for å overleve i vår fremste eliteserie for herrer.

- Slik har det bare blitt. De eldste jentene og guttene fra øya som ønsker å spille ball videre, må innover på fastlandet. Så får vi ta oss av de som er yngre, sier Arne Kjønstad som er leder i Fløy Håndball.
 
Fullt trøkk
Onsdag var det full trøkk i hallen. De første kampene for de yngste ble spilt på tre baner. Det vrimlet av barn og ungdom i blått og hvitt, og ekstra gøy var det å se at klubben stilte med unge dommere som gjorde jobben sin med glans. Det ble scoringer og stangskudd, og så gøy det må ha vært for de voksne fremmøtte å se hva «minsten» deres har lært så langt på treninger, gjerne ledet av enkelte medlemmers foreldre.

Det var både artig å gøy med alle kampene, og det smakte nok litt ekstra når duften av alle de 52 nystekte pizzaene begynte å sive ut av det nyoppussede klubbrommet.

- Det er jo et av høydepunktene etter en lang sesong. Og det viser jo samtidig det gode samholdet, sa en fornøyd Arne Kjønstad til N247 underveis.
Sist oppdatert 12.05.2022 klokken 16:38 av Nicolai Prebensen

Her en fire av de ivrige voksne i Fløy Håndball. Fra venstre Grete Vestøl, Jorunn Skjekkeland, Arne Kjønstad (leder) og Nicolai Langås. (Foto: Arild Hansen)

Det smakte med pizza mellom kampene i klubbrommet i Flekkerøyhallen onsdag kveld. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no