Dette er hendelsene i distriktet gjennom døgnet. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dette har skjedd i distriktet: Slagsmål på Nodeland

  Nicolai Prebensen
  20. mai 2022
  12:05
Nodeland klokken 15.30: Politiet får melding om slagsmål mellom tre personer, politiet er på stedet og snakker med partene. 

- De involverte sjekkes av ambulansepersonell, ikke meldt om skade på person, skriver politiet som meldte om hendelsen klokken 16.13.

Klokken 17.13 melder politiet at det er litt uklart hva som har skjedd. En person er kjørt til sjekk på legevakten, melder operasjonslederen.

Kristiansand, Hampa klokken 10.53: - I forbindelse med kontroll av ankommet ferge stanser politiet en bil der fører er påvirket av alkohol. Han blir tatt med inn på på politistasjonen for nødvendige prøver og sak opprettes, melder politiet på Twitter.

Songdalen, E39 ved Mjåvann vestgående klokken 06.29: Politiet får melding om en trailer som har mistet tilhengeren. Foreløpig uklar hva som har skjedd. Ingen personskade. Trafikken glir forbi stedet.

- Da politiet ankom stedet var trekkvognen borte. Det er mulig at fører har parkert tilhengeren på stedet på grunn av problemer med denne. Den står litt ut i vegbanen uten at det medfører større trafikale problemer, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Torsdag
Kristiansand klokken 20.00: - Bil har fått stans på E18 Vesterveien i østgående løp mellom Hannevika og sentrum. Til obs for øvrig trafikk. Politiet på vei for å bistå, skriver politiet på Twitter.

Få minutter melder politiet at en elbil som er tom for strøm. Den vil bli forsøkt dyttet til nærmeste ladestasjon som ikke er langt unna.

Kristiansand klokken 09.30: Politiet leter torsdag formiddag etter en kvinne som er rundt 80 år, skal være ikledd rød regnjakke/allværsjakke, rød lue, brune bukser og brune sko.

- Hun har også to handlenett, opplyser operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt.

Kvinnen forlot hjemmet sitt i Vågsbygd ved 05-tida torsdag morgen, men skal ha blitt sett ved Trekanten ved 08-tida. Politiet mistenker at hun kan befinne seg på en buss, eller i sentrum av Kristiansand.

- Har du sett henne, ta kontakt med politiet på 02800, skriver politiet på Twitter.

Klokken 10.18 melder politiet at kvinnen er kommet til rette.

- Funnet på vei mot sentrum av Kristiansand av sønnen.

Onsdag
Kristiansand klokken 19.10: - Trafikkuhell på Vesterveien like vest for sentrum. Skal ikke være personskade, men noe trafikale utfordringer. Politiet er på vei, melder operasjonslederen i Agder politidistrikt.

Klokken 19.26 melder politiet at de er på stedet og begge kjøretøy har kommet seg ut av kjørebanen og at trafikken flyter som normalt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 16.00: Politiet får melding om en trafikkulykke på Høvågveien ved Torpveien. To biler er involvert. 

- Uklart omfang. Det skal ikke være mulig å passere stedet akkurat nå. Nødetatene på vei, skriver politiet på Twitter.

Klokken 16.07 skriver politiet at nødetatene er på stedet og ivaretar de involverte. 

- To personer involvert, de kjøres henholdsvis sykehus og legevakt for videre sjekk og behandling. Begge ved bevissthet, ukjent skadegrad utover dette. Bilberger er rekvirert for å få ryddet veien, melder politiet.

Kristiansand klokken 04.35: Politiet får melding om en beruset person som går i østgående løp i Oddernestunnelen. 

- Politiet er på vei, melder operasjonslederen.

Få minutter senere melder politiet at de har kontroll på personen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 02.54: Politiet innbringer en person til arrest, anmeldes for ikke å ha etterkommet pålegg gitt av politiet.

Kristiansand klokken 02.35: Melding om slagsmål ved Slottet. Overdrevet melding, knuffing, politiet oppretter ikke sak.

Kristiansand klokken 00.40: Klage på støy fra fest i Trymsvei. Politiet har vært på stedet og avsluttet festen.

Tirsdag
Kristiansand Øvre Torv klokken klokken 20.58: Melding om slagsmål. Politiet på stedet og i kontakt med en fornærmet person. Har også kontroll på en gjerningsperson.

- Tre personer anmeldes for ordensforstyrrelser ved slagsmål. De er bortvist fra sentrum, melder politiet på Twitter.

Kristiansand sentrum klokken 20.40: - Politiet har kontroll på en beruset person som er i besittelse av kniver og mindre mengder narkotika. Ingen trusler knyttet til knivene. Personen er besluttet pågrepet og innsettes i arrest, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 20.36: Politiet får melding om slagsmål på Øvre torg.

- Politiet på stedet og i kontakt med en fornærmet person. Har også kontroll på en gjerningspersonen. skriver politiet på Twitter.

Kristiansand sentrum klokken 19.44: Politiet har tatt hånd om en mindreårig gutt som har oppført seg dårlig både overfor politiet og andre ungdommer. Foresatte varslet og vedkommende er hentet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand sentrum klokken 17.13: Flere berusede ungdommer som har laget problemer i Markens gate mellom Tollbodgaten og Dronningens gate. En jente på 12 år har slitt slått av en ung beruset mann, melder politiet på Twitter.

Øvrebø klokken 05.04: Det har også vært klager på støy fra rånere i området Øvrebø/Homstean og Vennesla. Politiet har vært i området og gitt deltakerne pålegg om å avslutte kjøringen.

Finsland klokken 04.43: Politiet har fått mange henvendelser til politiet om støy fra biler som burnet/driftet i Finsland. Da politiet ankom var det cirka 50-60 biler ved skolen. Bilene forlot stedet på oppfordring fra politiet.

Kristiansand klokken 02.15: - Politiet har vært på Odderøya i forbindelse med et slagsmål, to personer involvert. En er kjørt til legevakt for sjekk, melder politiets operasjonsleder.

Kristiansand klokken 02.06: Politiet har stoppet en russebil på E18 med en person på taket. Fører har fått førerkortet beslaglagt og blir anmeldt for brudd på Vegtrafikkloven.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mandag
Vennesla klokken 18.41: Trafikkulykke på FV403 (Jeppestølvegen) like syd for Jeppestøl. To biler involvert. Airbag utløst i begge bilene. En person i hver bil. Begge er oppegående, melder politiets operasjonsleder mandag kveld.

- Begge personene er oppegående. En bil har kommet over i motgående kjørefelt. Det tyder på at det er sykdomstilfelle som er årsaken til ulykken. Det er en del materielle skade på bilene. En personen kjøres til sykehus for sjekk. Politiet oppretter sak, skriver operasjonslederen videre.

Kristiansand, Kjosbukta klokken 16.56: - En bil har kjørt ut av vegen og står på et jorde. Politiet på veg til stedet, skriver politiets operasjonsleder på Twitter.

Kort tid etter meldes det at fører fremstår som uskadet, og at uhellet kan være helserelatert.

Kristiansand sentrum klokken 16.19: - Melding om høylytt krangling og tilløp til slagsmål utenfor Domkirken/Gyldenløvsgate. Politiet har vært på stedet og det er rolig nå. Flere personer har forlatt stedet, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand: E39 Rige retning vest klokken 16.06: - En bil har fått motorstopp og medfører lange køer. Politiet er på veg til stedet.

- Bilen som hadde motorstans er flyttet og trafikken glir som normalt. Det er en del kø som henger igjen som vil løse seg opp etter hvert, melder politiet mandag ettermiddag.

Kristiansand mandag klokken 1010: Mann pågripes etter å ha fremsatt trusler mot ansatte på NAV i Gyldenløvesgate. 

Kristiansand, Tinnheia klokken 22.08: Politiet har stoppet en bilfører som mistenkes for å ha kjørt i ruset tilstand. Framstår ruset og kjøres til legevakt for blodprøve. Politiet oppretter sak.

Søgne klokken 21.11: 110-sentralen melder at brannvesenet rykker ut til ulmebrann i en søppelcontainer i Trysnesveien. Kort tid etter meldes det at ulmebrannen er slukket.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand sentrum klokken 21.28:  Politiet får melding om en mannsperson som kastet egg på personer som bor i samme leilighetskompleks. 

- Han har også vært ufin i væremåte og hva som blir sagt. Politiet har vært på stedet og meglet mellom partene. Den ene parten vil anmelde forholdet til uka, melder politiet på Twitter.

Søgne klokken 21.11: 110-sentralen melder at brannvesenet rykker ut til ulmebrann i en søppelcontainer i Trysnesveien.

Vennesla klokken 11.10: - En kvinne er pågrepet for vold mot offentlig tjenesteperson. Hun er kjørt i arrest og politiet oppretter sak på forholdet, melder Agder politidistrikt på Twitter.

Kristiansand klokken 10.05: - En person er pågrepet for brudd på kontaktforbud på en privatadresse. Vedkommende er kjørt i arrest. Politiet oppretter sak på forholdet, melder politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Agder natt til søndag: - Politiet har nok å gjøre i natt. Mye folk ute i byene og flere forhold som involverer ordensforstyrrelser, kroppskrenking og kjøring i påvirket tilstand. Vi mottar også en del klager på høy musikk og støy fra russebusser, melder politiet.

110-sentralen i Agder: - I natt har røykvarsleren bidratt til å redde to liv. De to personene som lå å sov i boligen som begynte å brenne i Froland i natt ble vekket av røykvarsleren og fikk reddet seg ut. Husk å sjekk at du alltid har fungerende røykvarsler, skriver sentralen på Twitter.

Lørdag
Kristiansand klokken 23.14: Bertesbukta på Lund,  100 - 150 ungdommer har vært samlet på stedet. 

- Det har vært en slåsskamp hvor en person har fått et kutt i hodet. Det er ukjent hvem som har utført dette. Fornærmede kjørt til legevakt for undersøkelse. Politiet oppretter sak.

Kristiansand, Hannevika klokken 19.22: - En person er besluttet pågrepet etter å ha framsatt trusler om å forårsake skade på bygning og personer. Innsettes i arrest, melder politiet på Twitter.

Mandal, Budokka klokken 18.18: Politiet treffer en bil der fører ikke har gyldig førerkort. Bilen forsvinner men person påtreffes i nærheten like etterpå. Fører mistenkes for å kjøre i ruset tilstand i tillegg til å kjøre uten gyldig førerkort.

Mandal klokken 15.11: Politiet får melding om trafikkulykke ved Sjøsanden feriesenter. Skal være en enslig MC involvert. Det er ikke meldt om alvorlig personskade eller trafikale utfordringer på stedet.

Mandal klokken 12.48: Politiet får melding om trafikkulykke på E39 v/Berge på Imesletta. Skal være én bil involvert. Nødetatene er på vei til stedet.

110-sentralen melder at det er en enslig bil som ligger på taket og fører er ute av bilen.

Kristiansand klokken 08.05: - En person er pågrepet for tyveri av bil og besittelse av formentlig tyvegods. Vedkommende anmeldes også for kjøring uten gyldig førerkort, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 10.35: 110-sentralen melder at brannvesenet rykker ut på gress- og krattbrann ved Storevann i Vågsbygd.

Agder klokken 07.54: - Det har vært en travel natt for politiet med flere ordensforstyrrelser, trafikkforhold, klager på støy og noen tilfeller av kroppskrenking. Det skal ikke være alvorlig skade på personer, melder politiet på Twitter lørdag morgen.

Fredag
Kristiansand klokken 21.59: Politiet har stoppet en bil hvor fører er i besittelse av kniver og slåsshanske. Det er gjort funn av mindre mengder narkotika. Politiet oppretter sak, melder Agder politidistrikt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mandal, E39 klokken 13.41: Politiet får melding om trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Ime. 

- Tre personer involvert. Ukjent skadeomfang. Ambulanse er på stedet. Politi og brannvesen er på vei. Trafikale problemer må påregnes. Det anbefales å kjøre via den nye motorveien, skriver politiet på Twitter.

Klokken 14.14 meldes det fra stedet at ulykken ikke fremstår som alvorlig.

Klokken 14.43 melder politiet at veien er åpnet for trafikk.

Vågsbygd klokken 11.48: Eier av stjålet bil ringer og forteller at bilen nå står parkert ved Sagmyra. Bilen er påsatt skilter tilhørende en annen bil. Politiet undersøker og opprettes sak.

E18 klokken 10.11: UP i Kristiansand har stanset bil etter fartsmåling på E18. Fører har kjørt i retning fra Lillesand og mot Kristiansand. Målt til 147 km/t i 100-sone. 

- Førerkort er beslaglagt, melder politiets operasjonsleder.

Søgne, Langenes klokken 07.42: - Politiet har pågrepet mann i stjålet båt. Han ble observert av folk på land som meldte om mistenkelig mann med motorproblemer og som hadde fortøyd. Eier av båt er varslet, melder politiet på Twitter.

Agder fredag: - Det blir mye blålys i distriktet i dag, melder fvn.no fredag morgen. Operasjonsleder Lars Hyberg sier til avisen at utrykningskjøretøyene i driftsenhet midt skal re-godkjennes og det vil bli kjørt med sirener og blålys gjennom dagen i hele Agder.

Kristiansand, Torridalsveien klokken 06.49: Melding om trafikkulykke mellom personbil og lastebil. Involverte personer er ute av kjøretøyene. Det er ikke meldt om alvorlig personskade.

- Ett kjørefelt er åpent på stedet. Bilberging rekvirert, melder politiet på Twitter.

Torsdag
Kristiansand klokken 11.33: melding om bil som har kjørt i autovernet i Baneheitunnelen, vestgående retning. Nødetatene er på vei til stedet og VTS er varslet. 

- Uhellet har skjedd på E39, Vesterveibroa. Bilfører fremstår uskadd. Trafikale problemer på strekningen og trafikk i vestgående retning dirigeres via Gartnerløkka, skriver politiet på Twitter.
Sist oppdatert 20.05.2022 klokken 19:00 av Nicolai Prebensen

Dette er politiets hendelseslogg for distriktet gjennom døgnet. (Foto: Arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no