Disse fem Våg-spillerne har tidligere spilt for Fløy. 16. mai lover de fotballfest på Karuss. Fra venstre Henrik Dahlum, Omar Markovic, Johan Kvarme Naglestad, Erik Markussen og Ole Fredrik Thorsen. (Foto: Arild Hansen)

Ex-Fløy-spillere ønsker gamleklubben velkommen til fotballfest på Karuss 16. mai

  Arild Hansen
  13. mai 2022
  17:59
Det kan gå mot en heidundrende 4. divisjonsfest når Våg Fotball tar i mot Fløy 2 på selveste «Fotballens nasjonaldag» på Karuss førstkommende mandag 16. mai.
 
På og utenfor banen
For det er ikke bare utpå banen at de 22 spillerne lover kamp om flest mulig scoringer og poeng. Den biten tar vi etter dette;

- Vi i Våg Fotball ønsker å lage ei flott ramme både før og under kampen, og i pausen. Klokken 18.30 skal Vågsbygd Skolemusikkorps med drilltropp vise hva de er så gode til, og i pausen skal utøvere fra Skyland vise sine ferdigheter på trampoline. I tillegg har vi gått ut på våre hjemmesider og invitert klubbens egne barnelag hjertelig velkommen. Russen kommer også. Joda, det kan bli skikkelig liv på Karuss mandag, sier Tore Andre «Totto» Dahlum som er daglig leder i Våg Fotball.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Ønsket vårt et jo at vi inn i fremtiden kan få 16. mai til å bli en skikkelig gøy fotballdag her ute i denne store bydelen vår. Vi snakker jo om 4. divisjon, så vi konkurrerer jo ikke med andre. Det skal handle om å lage en fest og et tilbud til bygdas beboere, sier han videre.
 
Skikkelig nabooppgjør
Om Våg Fotball lover fest også utenfor det store grønne teppet på det vakre Karuss-anlegget, er blir helt sikkert godt mottatt i bygda, og sikkert ute på Flekkerøy også. Men, og samtidig; her blir det også en spesiell kamp i selve kampen. Nylig traff N247 fem Våg-spillere som alle har spilt i Fløy.

- Det blir jo litt ekstra artig dette. Det er jo bare tunnelen som skiller oss, så det er jo et skikkelig nabooppgjør vi snakker om, sier Johan Kvarme Naglestad, som opprinnelig er ekte Våg-gutt, men som har spilt for Fløys førstelag i hele seks sesonger.

Henrik Dahlum er også ekte Våg-gutt, og han var i Fløy i hele syv år. Omar Markovic kommer opprinnelig fra Lyngdal, og han spilte fire sesonger på øya. Både Erik Marcussen og Ole Fredrik Thorsen er ekte Fløy-gutter, og de er temmelig ferske i Våg-trøya.

- Vi har vært her på Karuss i tre måneder, sier de to blide guttene.
 
Soleklare favoritter
- Vi ønsker gamleklubben vår hjertelig velkommen til fastlandet, sier de fem ex-Fløy-spillerne, som gleder seg veldig til kampen mandag.

Ute på Flekkerøy får vi følgende kontrabeskjed;
- Skriv nå inderlig at Våg Fotball er soleklare favoritter. Vi har bortekamp mot Ullern i 2. divisjon lørdag, å så skal vi møte Vindbjart i NM-cupen på Moseidmoen torsdag 19. mai. Så vi vet ikke per nu hvilket lag vi stiller med mot Våg den 16. mai, sier trener Marius Kjørvik Johansen.

Fløy 2 stod med en «smultring» frem til de møtte Hisøy i siste serierunde. I den kampen brukte de enkelte spillere som har vært faste på førstelaget tidligere. Det var mer enn nok. De vant 3-2 hjemme på øya, så nå slipper de å komme «kliss nakne» til Karuss mandag.

- Vi skal gjøre vårt for å bli med på fotballfesten, og jeg skal gjøre mitt for å stanse de fem tidligere Fløy-gutta, sier Fløy-keeper Markus Kristiansen.

Treneren
- Jeg gleder meg veldig. Dette kan bli en fotballfest på Karuss. Jeg håper på 500 tilskuere, sier Våg-trener Håvard Karlsen.

Våg Fotballs trenerteam. Fra venstre Morten Nuland, hovedtrener Håvard Karlsen og Gonsalo Rajas. (Foto: Arild Hansen)

Fløy-keeper Markus Kristiansen skal gjøre alt han kan for å stoppe sine tidligere klubbkamerater. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no