- I dag fikk vi ett poeng på en dårlig dag. Så nå får vi trå til og prestere bedre mot serieleder Moss hjemme på Flekkerøy neste søndag, sier Fløy-oppmann Øystein Hansson etter 1-1 mot Ullern lørdag. (Foto: Øystein Hansson)

- Godt å få med seg hjem ett poeng på en dårlig dag

  Arild Hansen
  14. mai 2022
  17:57
- I dag fikk vi ett poeng på en dårlig dag. Så nå får vi trå til og prestere bedre mot serieleder Moss hjemme på Flekkerøy neste søndag.

Det sier Fløy-oppmann Øystein Hansson til N247 like etter at Fløy har spilt 1-1 borte 
mot Ullern lørdag.

Hver sin omgang
Før kampen stod gutta i blått og hvitt fra øya med ti poeng etter fem serierunder, mot Ullern sine seks, og det var gjestene og Joey Hardarson sine gutter som ville mest før pause. Da var det kanskje like greit at de også tok ledelsen etter en cornervariant som Bjørnar Hove banket i mål med bredsiden. Med det kunne Fløy gå til pause med en fortjent ledelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

To straffer
Det var ikke spilt i mer enn tre minutter etter hvilen da en Fløy-spiller felte en av Ullerns spisser. Straffen som fulgte reddet Fløys sisteskanse Ante Knezovic mesterlig. 

Etter dette forsøkte Fløy seg med noen få sporadiske angrep utover i omgangen, men de falt ut i kålen. For nå var det heller hjemmelaget som presterte det lille som ble vist av godt fotballspill. De presset et noe tilbaketrukket Fløy-lag, og selv om det ikke dukket opp så mange hundreprosentsjanser, så lå det liksom ei «scoring i lufta». Men det måtte et nytt straffespark til. Denne gang gikk den godeste Ante i Fløy- målet til motsatt side, og det stod 1-1 (Dizdar).

- Bjørnar Hove mente straffesparket var av den billigste sorten, men som sagt, vi hadde vel hver vår omgang. Så vi må bare si oss fornøyd med det ene poenget i dag. Så får vi mobilisere litt ekstra foran møtet mot Moss, avslutter Øystein Hansson.

Det var Bjørnar Hove som scoret Fløys mål i lørdagens kamp mot Ullern. (Foto: Øystein Hansson)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no