En skuffet Søgne-trener, Stefán Gíslason etter seriekampen på Søgne stadion lørdag ettermiddag. - Vi må knekke den koden, sa han til N247. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vi må knekke den koden

  Nicolai Prebensen
  14. mai 2022
  18:15
Søgne FK - Torridal 1-2 (1-1), herrenes 4. divisjon, Søgne stadion.

Søgne-herrene spilte på seg et nytt tap i seriekampen hjemme lørdag ettermiddag. Ikke på grunn av antall sjanser, men ineffektivitet innenfor gjestenes 16-meter.

Vertene hadde desidert mest ballbesittelse og gjestene hadde ikke mange sjansene gjennom kampen, men de scoret to mål. Torridal kunne fått ett til da det godt ut i 2. omgang ble blåst straffe etter en felling innenfor 16-meteren til Søgne. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Den reddet keeper Petter Brodersen Sørhus og etter det la gjestene seg naturlig nok helt ned og dro i land en seier, mot spillets gang.

Det var Jarle Rogstad som scoret Søgnes eneste mål etter en stupheading på en pasning servert av Ditlef Ueland etter ti minutters spill i 1. omgang. Gjestene utliknet etter en enkeltmannsprestasjon av Jesper Henriksen Trosvik. Seiersmålet kom i det 67. minutt på en heading av Thorleifur Gestur Sigurdsson på en corner.

Søgne-herrene ligger etter lørdagens kamp på 10. plass på tabellen med fire poeng etter seks kamper spilt og en negativ målforskjell på åtte mål. Donn topper tabellen med 18 poeng etter samme antall spilte kamper og en positiv målforskjell på 29 mål.

- Tungt
- Dette er tungt. Vi trenger en masse sjanser for å få scoringer, det hadde ikke Torridal i dag og fikk to. Dette har pågått lenge og vi må knekke denne koden nå. Det gjelder å jobbe videre slik at vi får løst dette problemet så fort som overhode mulig, sa en skuffet Søgne-trener Stefán Gíslason til N247 etter at 93 minutter spill var unnagjort og Torridal kunne reise hjem med tre poeng i treningsbaggen.

Neste kamp for Søgne-herrene er borte mot Vigør 23. mai. Vigør har per lørdag 10 poeng etter seks kamper spill og ligger på en sjetteplass på tabellen.

Torridal netter seiersmålet i 2. omgang med en heading på corner, utagbart for Søgne-keeper Petter Brodersen Sørhus. (Foto: Nicolai Prebensen)

Klassisk kampbilde hvor det ble skutt og skutt mot bortemålet, mens gjestene blokkerte det ene skuddet etter det andre. Her er det Daniel Aamodt som fyrer løs, og gjestene blokkerer. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no