Knepent tap lørdag, stortap søndag

Publisert

Lørdag spilte Søgne HKs 2. divisjonslag bortekamp mot Gjerpen 2, et lag som ligger over nedrykksstreken med en 9. plass på tabellen. Etter å ha ledet 14-17 til pause endte kampen med tap med knappest mulig margin, 28-27.
Søgnes Karianne Gjertsen Barøy og Charlotte Markham scoret hver åtte mål i kampen i Skienshallen.
Søndag var det igjen bortekamp, også denne endte med tap. Denne gang mot Pors i Vestsidahallen som lå på femteplass på tabellen med 27 poeng mot Søgnes syv før dagens kamp. I denne kampen spilte lagene jevnt de første fem minuttene før vertene dro langsomt fra. Sluttresultatet ble 37-23 etter at lagene tok pause på stillingen 17-12.
Toppscorer for gjestene ble Karianne Gjertsen Barøy med syv nettkjenninger, mens Line Govertsen Bjelland scoret fem.
Som kjent rykker A-laget fra Søgne ned til 3. divisjon fra neste sesong.
Runar 22. mai
Neste og siste hjemmekamp er mot Runar i Tinntjønnhallen 22. mai klokken 14.00. En kamp som kan bli spennende da gjestene er et lag som Søgne absolutt bør kunne måle seg med.
Karianne Gjertsen Barøy kom på toppscorerlisten i begge bortekampene i helgen. Bildet er fra en tidligere seriekamp i Tinntjønnhallen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)