Fløy-seier: Tre ganger Strømland Lien borte mot Notodden

Publisert

- Dette var skikkelig gøy. Nå er Fløy i siget, sa en veldig glad Fløy-spiss Kristian Strømland Lien etter 0-4-seieren mot bunnlaget Notodden lørdag.

Tre scoringer
Fløy-gutten har ekstra grunn til å smile litt ekstra etter bortekampen.
- Jeg føler også at det begynner å løsne for meg nå, sa Kristian på telefonen bare minuttet etter at kampen var over.
Den arbeidsomme og løpssterke spissen har virkelig fått vist at han er god for. Han jager ballen nær sagt hvor den måtte befinne seg på den øvre del av banen, og han er et stadig uromoment for ethvert forsvar.

Men det var hjemmelaget som var det beste laget før sidebyttet, selv om Fløy kunne gå til pause med ett av Liens mål i skjorteermet. Han scoret på et elegant skudd høyt oppe i hjørnet fra nesten død vinkel fra motsatt side, etter forarbeid av Jone Kleppa.

Falt sammen
Om Notodden var noe mer hissig på grøten enn Fløy i de første 45, skiftet kampen fullstendig karakter etter hvilen.
Det ble 2-0 ved Strømland Lien, det ble 3-0 og det kunne også blitt fire kjappe for spissen.
- Ja, det ble litt rot der, men jeg kunne ha scoret, humrer han gjennom mobiltelefonen fra Notodden.
At Mathias Fredriksen puttet på Fløys fjerde denne lørdagen, var mer enn greit. Notodden gikk fullstendig opp i liminga, og Fløy var nærmere både fem og 6-0, enn vertene var redusering.
14 poeng
Etter denne seieren har Fløy skaffet seg 14 poeng. Tenker man tilbake til den mirakuløse fjorårssesongen, hadde de fire poeng på denne tida, og den første seieren kom først 22. august, nettopp mot Notodden.
Vi kan trygt si at Fløy er kommet godt i gang så langt, med en fin-fin plass på den øvre halvdel av tabellen.
Sist oppdatert 29.05.2022 klokken 08:00 av Nicolai Prebensen
Et lite knippe Fløy-supportere fikk oppleve kampen på storskjerm i klubbrommet i Flekkerøyhallen. (Foto: Arild Hansen)