Stortap for Søgne-herrene borte mot Lyngdal

Før Søgne FKs seriekamp borte fredag kveld i Lyngdal hadde ikke hjemmelaget tapt en kamp siden 4. april, og befant seg på femteplass på tabellen med 17 poeng etter 3-2 seieren borte mot Fløy 2 tirsdag. Søgne lå på en niendeplass på tabellen.
Det ble ikke tap for vertene i denne kampen heller og ligger per fredag kveld på en tredjeplass på tabellen. Søgne forblir på niende inntil videre.
Lyngdal førte store deler av 1. omgang og i det 27. minuttet scoret hjemmelaget etter et flott angrep hvor Otto Toft scoret. Kommentator Steinar Bjørnstøl i Lister 24.no hadde like før utbrutt at «Nå må mi ha noe show her på stadion». Noe som sa litt om kampbildet de første 27.
Lyngdal fortsatte presset i omgangen og skapte flere sjanser etter målet og kunne gjerne ha økt ledelsen.
Etter 33 minutter sier samme kommentator at det var lenge siden han hadde sett et så svakt Søgne-lag.
- De blå må opp mange «hakk» skal de ha en sjanse i denne kampen, sa Bjørnstøl like før pause.
Pause
I det 45. minutt scoret hjemmelaget igjen ved Joachim Andreassen og gikk opp i ledelse 2-0, noe som også var et fortjent pauseresultat.
2. omgangen starter ikke bedre for gjestene og en gedigen forsvarstabbe gjorde det enkelt for Lyngdals Ole Kristian Fuglestad å øke ledelsen til 3-0.
- Søgne er allerede sluttkjørt, sier Lister24.no kommentatoren.
5-0
Han hadde rett. I det 52. minutt scorer hjemmelaget igjen etter fremspill og det er Joachim Andreassen som scorer sitt andre. Ikke mer enn et kort minutt senere scorer hjemmelaget igjen, også her ved Joachim Andreassen. Søgne-herrene har kollapset fullstendig.
6-0
I det 62. minutt er Lyngdal igjen frempå og scorer sitt sjette mål for kvelden etter et glitrende skudd fra Ole Kristian Fuglestad, hans andre for kvelden. En noe flau forestilling fra gjestene hvor Søgne til da hadde skapt lite eller ingenting.
6-1
Etter 69 minutters spill reduserer Søgne til 6-1 etter et innlegg og scoring av Jonas Lomeland Seim. Lyngdal har da byttet ut mange spillere og har lagt seg noe mer bakpå, forståelig nok.
Kampen ebber ut etter at Lyngdal scorer nok en gang ved August Nissen Dragland og Søgne FKs herrer går på en skikkelig smell i Lyngdal etter en svært svak forestilling borte fredag kveld.
- Søgne blir sendt hjem som slakt, avslutter Lister24.no kommentatoren før sendingen lukkes ned.