Hellemyr-gutt sendte Fløy ut av NM-cupen etter ekstraomganger

Publisert

Kristiansanderen Steffen Hagen ble tungen på vektskålen da eliteserielaget Odd sendte Fløy ut av NM-cupen med en 3-2 seier på Flekkerøy onsdag kveld.

To dødballer
Odd, som kom til Flekkerøy onsdag kveld med 12 NM-gull i bagasjen, fikk en stri tørn ute på Cemo Arena i Lindebøskauen. Rundt 4-500 tilskuere møtte opp i solskinnet, og gjestene måtte faktisk ha ekstraomganger for å redde det som kunne ha blitt en katastrofekveld for hvittrøyene. At de i tillegg bare klarte å score på to dødballer i den ordinære tiden, forteller mye om hvilken heroisk kamp de blå og hvite fra øya la ned for kvelden.
De tok ledelsen på et straffespark etter ti minutter (Espen Ruud) og det ble 2-0 på et frispark seks minutter ut i andre omgang (Salomon Owusu).

- Veldig gøy
Men, Fløy la seg absolutt ikke bakpå. De kjempet innbitt, og forstyrret eliteguttene langt mer enn gjestene satte pris på. Det ble først redusering ved Anders Hella, før Bjørnar Hove fikset 2-2, og det gikk til ekstraomganger. Men så dukket altså denne mangeårige Odd-spilleren fra Hellemyr opp, og skallet ballen i mål etter en corner bare fem minutter før kampens fjerde omgang var slutt.
- Dette var en flott opplevelse. Fløy-gutta gjennomførte en veldig god kamp. Bare så synd at det ikke ble straffekonkurranse til slutt. Da kunne alt ha skjedd, sa sportslig leder i Fløy, Vidar Røsstad til N247 etter kampen.
- Vi viser i denne kampen at vi absolutt har noe å bygge videre på. Nå får vi hente oss inn igjen til bortekampen mot Odd 2 til mandag, avslutter Røsstad.
Rundt 4-500 tilskuere møtte opp i solskinnet, og gjestene måtte faktisk ha ekstraomganger for å redde det som kunne ha blitt en katastrofekveld for hvittrøyene. (Foto: Daniel Kulien)