Overkjørt av et hurtigtog fra nabolaget

Publisert
Søgne HK - Våg 20-40 (7-19), kvinnenes 3. divisjon avdeling SørVest, Tinntjønnhallen.

Et lynraskt Våg i ankomst kjørte nærmest over vertene i onsdagens seriekamp i Tinntjønnhallen. Gjestene ligger helt i toppen av divisjonen med seks seire på seks kamper, og Søgne-treneren var klar i én sak.
- Dette laget rykker opp etter sesongen, sa Bjørn Hagen i en kort kommentar etter 60 minutters spill.
Vågs kalasseier skyldes nettopp hurtigheten, og langt over halvparten av de 40 målene kom 10 sekunder etter at de hadde gjenvunnet ballen etter balltap for Søgne i angrep.
- Vi har trent mye på dette. Det fungerer ikke alltid, men i kveld var det vel full klaff, sa Peter Luck Van Mallincrodt i ledergruppa til gjestene etter kampslutt.
Tung start
Bortelaget gikk knallhardt ut fra første spilleminutt, og etter fire minutter hadde Våg scoret fire mål uten at Søgne fikk kjenne på nettmaskene til bortelaget. Etter at hjemmelaget fikk sitt første mål ett minutt senere og Våg kvitterte umiddelbart tok Søgne-treneren timeout.
Det hjalp lite og 20 minutter ut i omgangen var stillingen 4-13, og til pause hadde hjemmelaget fått en tung 1. omgang onsdag kveld.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Julie Nygård og Søgne HKs A-lag fikk en tøff kamp mot en opprykkskandidat fra nabolaget onsdag kveld i Tinntjønnhallen. Julie scoret fire mål i kveldens kamp. (Foto: Nicolai Prebensen).
Klar kandidat
I andre omgang fortsatte kampbildet, og det er ingen tvil om at Våg er en klar kandidat til å toppe tabellen etter sereislutt. Imponerende spill i 3. divisjon uten at hjemmelaget skal lastes for dette.
- Vi spilte jevnt med dem utenom ankomstmålene til Våg, sa Hagen, og det har han rett i.
Søgne har flere sentrale spillere ute og en god del unge spillere trenger noe mer kamperfaring før laget får «satt» seg. Det er ikke langt unna før de «er der», og med noe mer kamperfaring på dette nivået er det langt fra noen umulighet at laget kan etablere seg fast i 3. divisjon.
Grane Arendal 2
Neste kamp for Søgne HKs A-lag på kvinnesiden er 8. desember mot Grane Arendal 2 i Tinntjønnhallen.
I etterkant av kvinnekampen spilte herrene mot Grimstad, en kamp du kan lese om her på N247 torsdag formiddag.
Dagens tabellsituasjon ser du her (ekstern lenke).
Sist oppdatert 30.11.2022 klokken 23:05 av Nicolai Prebensen
En lett bekymret Søgne-benk under kampen mot Våg torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)