Vant stafetten: Gullmedaljer til skiløpere fra Søgne og Songdalen

Oppdatert: Søndag ble Vindbjartmixen arrangert, kretsmesterskap i stafett på Sandrip, og Selma Caroline White og Julie Bersås fra Songdalen vant løpet i klassen 15 og 16 år. Jentene slo Gjesdal 1 og 2 med 14 sekunder.
Lørdag: Denne helgen arrangeres KM i sprint fristil på Sandripheia. Flere lokale løpere deltar og i klassen K 16 vant Selma Caroline White femkilometeren på tiden 16:10,0. Julie Bersås løp inn til tredjeplass på tiden 16:41,0. Begge er fra Songdalen.
For disse jentene var løpet nummer to i Kretsmesterskapet og tross seier klarte ikke Selma Caroline å vinne mesterskapet til Agder og Rogaland skikrets sammenlagt. Det første rennet ble arrangert på Hovden i bitende kulde for en stund siden.
I herreklassen 10 kilometer vant Bent-Inge Bakke fra Søgne skiklubb på tiden 28:06,0 med god margin. Neste på lista var 1:31,0 bak Søgne-mannen. Bakke deltok ikke i løpet på Hovden og kan dermed ikke kalle seg kretsmester.
Tredjeplass
I klassen M16 fem kilometer kom Marius Østervold fra Søgne inn på tredjeplass på tiden 14:52,0, 42 sekunder bak vinneren Henrik Håland fra Gjesdal IL.
I klassen M14, tre kilometer, klokket Johannes Aamodt inn på 8. plass på tiden 10:13,0.
Søndag stiller Bersås og White sterkt i KM stafett etter lørdagens første- og tredjeplass.
- Det var yr i lufta, litt løst i løypa, men arrangøren har gjort en god jobb selv om stavene måtte dypt i snøen før de fikk tak, sier Bakke til N247 om forholdene etter løpet lørdag.
Sist oppdatert 08.01.2023 klokken 12:44 av Nicolai Prebensen
Julie Bersås og Selma Caroline White havnet begge på pallen lørdag ettermiddag. Søndag går de stafett sammen. (Foto: Privat)
Marius Østervold i gråværet på Sandrip lørdag ettermiddag. (Foto: Privat)