Dette er hendelsene i nærdistriktet. (Foto: Arkiv)

Dette har skjedd: Innbrudd i båt i Søgne

  Nicolai Prebensen
  03. feb 2023
  23:10
Søgne Torvefjorden båthavn klokken 15.40: Det har i løpet av siste uke vært innbrudd i båt i havna. 

- Det er borttatt batterilader, batterimonitor og deler til ankervinsj. En dør er brutt opp slik at det også er utført skade ved innbruddet, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 04.05: Politiet har stanset bil på E18 v/Oddernes. Fører mistenkes for ruskjøring. Blodprøve sikret og førerkortet er beslaglagt.

Kristiansand klokken 02.26: UP har stanset en moped i Auglandsbukta. 

- Fører mistenkes for ruskjøring. Blir også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, samt at mopeden var uregistrert. Blodprøve sikret og sak opprettes, melder politiet natt til søndag.

Kristiansand klokken 01.47: En person er innbrakt til arrest fra sentrum. Bortvist tidligere på natten, men valgte å ikke etterkomme dette og blir anmeldt, opplyser politiets operasjonsleder.

Kristiansand klokken 01.20: En person blir bortvist fra sentrum etter å ha klatret i byggestillas i Markens Gate.

Kristiansand klokken 01.09: Overstadig beruset ung dame tatt hånd om av politiet og overlatt til nær familie som ville ivareta henne.

Kristiansand klokken 00.55: - Politiet tilkalt til utested i sentrum da de hadde problemer med to gjester. En person innbrakt og vil bli anmeldt for å ha spyttet på vekter, mens den andre ble bortvist fra sentrum for resten av natten, melder Agder politidistrikt på Twitter.

Kristiansand klokken 00.17: I tiden 00.17-03.20 hadde UP promillekontroll på Rundingen på Lund. Totalt 155 bilførere kontrollert. Tre sjåfører blåste til over lovlig verdi. Nødvendige prøver sikret og saker opprettet, melder politiet.

Kristiansand klokken 01.20: Politiet er på vei til Strai etter meldinger om en person som har stått midt i veien og forsøkt å stanse biler og slått etter dem med en brøytestikke.

Få minutter senere melder politiet at de er i kontakt med formentlig rett person ute på et jorde.

- Vedkommende vurderes som så beruset at han ikke kan ta vare på seg selv og kjøres arrest for å sove ut rusen. Politiet har så langt ikke tatt stilling til om det opprettes sak, melder politiets operasjonsleder.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lørdag
Songdalen klokken 23.04: - Nødetater rykker ut til melding om brann i bolighus, Svalåsvegen Nodeland. Skal være en enebolig med utleiedel. Uavklart om det er personer i boligen, melder politiet på Twitter.

Like etter melder politiet at røykdykkere er i ferd med å klargjøre for røykdykker innsats i boligen.

Klokken 23.11 melder politiet at det foreløpig ikke fare for spredning eller behov for evakuering fra omkringliggende bygg.

Klokken 23.24 melder 110-sentralen at det ikke er åpne flammer og brannvesenets mannskaper driver etterslokking og kontroll på stedet. Røykdykkere har undersøkt huset, og det var ingen personer i huset. 

Kristiansand sentrum klokken 21.45: Tre mindreårige ungdommer lager problemer inne på utested etter at de ble avvist. 

- Politiet til stedet og får kontroll på personene. Pårørende varslet og vil hente dem, melder politiet på Twitter.

Kristiansand sentrum klokken 19.35: En beruset person innbringes til arresten etter å ha forstyrret den alminnelig fred og orden med sin væremåte.

- Vedkommende anmeldes også for å ha forulempet tjenestemenn på oppdraget med skjellsord og ellers ufin oppførsel, melder politiet på Twitter.

Mosby klokken 02.50: Agder politidistrikt melder at en bil har kjørt i grøfta på Mosby. 

- Ingen personer i eller ved bilen. Politiet påtreffer bileier like ved og det er grunn til å anta at dette er fører av bilen. Fører mistenkes for  ruskjøring, blodprøve blir sikret og sak opprettes, melder politiet.

Vennesla klokken 00.35: UP har stanset en bil på Kvarstein der fører mistenkes for ruskjøring. Blodprøve sikret og sak opprettes. Vedkommende blir også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, opplyser politiet.

Vennesla klokken 04.55: Brannvesen og politi rykket ut til adresse i Nesvegen etter melding om brann i strøminntaket til huset. Brannen skal være slokket og det er ikke meldt om personskade. 

- Brannvesenet har sjekket at det ikke er noe varme på stedet. Det er ingen brannskader, men inntaksledningen må skiftes. Politiet oppretter ikke sak, melder operasjonslederen natt til lørdag.

Mandal klokken 02.55: - Politiet stanset bil like nord for sentrum for kontroll. Viste seg at det lå en person i bagasjerommet. Fører anmeldes for dette, samt at person i bagasjerom fikk gebyr for å ikke ha sikret seg under kjøring, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 01.46 Politiet får melding om slagsmål på bussholdeplass i Tollbodgata hvor en mann og dame er involvert.

- Mannlig part blir innbrakt til arrest og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Ingen personskade, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 00.05: UP har hatt kontroll på E18 Varoddbroa i 80-sone. 12 bilførere fikk forenklet forelegg for fart. to bilførere ble anmeldt, én ønsket ikke å vedta forenklet forelegg, mens en fikk for mange prikker og ble dermed anmeldt og fikk førerkortet tatt i beslag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Fredag
Agder politidistrikt klokken 19.32: Politiet får flere henvendelser til operasjonssentralen der innringere har fått mail fra «POLITIET» hvor det framkommer at de er under etterforsking i en alvorlig sak. 

- Denne mailen er ikke fra politiet og ikke trykk på lenker ei eller besvar denne. Slett mailen, advarer politiet fredag kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Torsdag
Mandal klokken 14.31: Nødetatene har rykket ut til trafikkulykke i krysset Kristisansandsveien og Tregdeveien. 

- To biler og to personer er involvert med ukjent skadegrad. Saken oppdateres, melder politiet.

- To personer er kjørt til legesenter for en nærmere sjekk. Bilberger jobber på stedet og politiet dirigerer manuelt forbi. Bilen som kom fra Tregdeveien har brutt vikeplikten, og fører av denne har fått sitt førerkort beslaglagt, står det i oppdateringen om kollisjonen.

Mosby klokken 12.50: - UP har hatt kontroll på RV9 i Høiekleiva i 50-sone. 15 bilførere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet 65 km/t, melder politiet på Twitter.

I tillegg har UP hatt kontroller i Agder hvor til sammen 52 er bøtelagt for fartsovertredelsen. Den høyeste var 85 km/t i 60-sone på E39 Mones i Mandal.

Kristiansand klokken 09.45: UP har hatt kontroll i Travparkveien i Sørlandsparken i 50-sone. 

- Seks bilførere fikk forenklede forelegg, mens en anmeldes og får beslaglagt førerkort etter å ha blitt målt til 80 km/t, melder politiets operasjonssentral.

Vennesla klokken 09.30: Politiet melder om en trafikkulykke ved Stemmen langs RV9.

- En person skal være påkjørt av en lastebil. Ingen er fastklemte og den som er påkjørt skal være ved bevissthet. Det er ikke meldt om trafikale problemer som følge av ulykken, melder Agder politidistrikt.

Klokken 09.48 melder politiet at nødetatene er på stedet og en person får tilsyn av ambulansepersonell.

Få minutter senere melder politiet at personen som er skadet er definert som pasient på stedet.

- Vedkommende satt i en bil da lastebilen skal ha sklidd inn i siden på personbilen. Det skal være svært glatt på sideveien til RV9, melder operasjonssentralen.

Klokken 10.36 melder politiet de har avsluttet på stedet. «En person er sjekket ut av ambulansepersonell, og har ikke behov for ytterligere oppfølging.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Onsdag
Kristiansand Vardåsen klokken 13.27: - Nødetatene rykker ut etter melding om bygningsbrann, tomannsbolig. Pipebrann som skal ha smittet over i taket. Ingen personer inne i bygget og ingen skal være skadet, melder politiet.

Kort tid senere melder politiet at det er ingen fare for spredning til nærliggende bygg og at det ikke virker som at brannen har spredt seg til takkonstruksjonen. Det har heller ikke vært synlige flammer, opplyser operasjonssentralen.

Hamresanden onsdag formiddag: UP har hatt promillekontroll på RV41 ved Hamresanden. 216 førere er kontrollert og ingen gav utslag, opplyser politiet.

Kristiansand sentrum klokken 06.03: Politiet melder onsdag morgen om en beruset person som ringer politiet og sier at han er inne i restaurant og trenger hjelp.

Politiet kommer i kontakt med personen som har tatt seg inn i restaurant uten å finne veien ut. Har forsynt seg av mat og drikke, er beruset og innbringes arrest, melder Agder politidistrikts operasjonsleder onsdag morgen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Tirsdag
Agder klokken 17.09: Politiet som var i søk med hund i veien etter ulykken på Ålefjærveien opplevde bilister som snudde og utgjorde en fare for hund og hundefører.

- Patruljene på stedet melder at det oppstod flere situasjoner som potensielt kunne ha blitt farlige fordi bilister snur i køen og kjører motsatt vei. Når det er kø inn mot et ulykkessted er dette eneste veien utrykningskjøretøy kan komme fram og risikerer da og møte biler, advarte politiets operasjonsleder på Twitter etter ulykken.

Kristiansand klokken 15.57. Politiet melder om en ny trafikkulykke på Ålefjærveien. Nødetatene har rykket ut hvor en bil har kjørt ut av veien. 

- Det skal være to personer involvert i ulykken som har skjedd rett ved Ålefjær. melder politiet.

- En person er ved bilen, våken og bevisst. En person har forlatt bilen og det er uvisst hvorfor. Veien er stengt, og det letes etter personen som er borte med hund, melder politiet elleve minutter senere.

Ulykken har skjedd på FV 453 ved Skjedvannet.

16.46 oppdateres saken med at det er oppnådd kontakt med damen som har fått skyss til legevakt.

Kristiansand, Ålefjærveien ved Havlimyra skole klokken 13.49: Politiet melder at nødetatene rykker ut etter melding om trafikkulykke. 

- Et enslig kjøretøy med to personer som har kjørt ut av veien. Ingen fastklemte og alle er ute av kjøretøy og oppegående. Virker ikke å være alvorlig og trafikken går greit, melder operasjonslederen.

Politiet melder klokken 14.01 at de to involverte, en voksen kvinne og et mindre barn, kjøres til sykehus for sjekk og fremstår ikke alvorlig.

Kristiansand, Travparkveien klokken 12.33: UP har hatt laserkontroll på stedet. 

- Det er utstedt 21 forenklede forelegg, høyeste hastighet var 69 km/t i 50-sone. I tillegg er det skrevet skrevet et gebyr for manglende bruk av bilbelte, melder politiet torsdag ettermiddag.

Skadet 19-åring avhøres nå 

- Den 19 år gamle mannen som ble utsatt for grov vold på Nodeland, avhøres nå, skriver NRK Sørlandet tirsdag formiddag.

Det bekrefter politiet til nettstedet. 

- Mannen er i en tilstand der han kan avhøres, sier politiadvokat Ingvild Austenå Berg til NRK. 

Det var natt til lørdag at 19-åringen skal ha blitt utsatt for vold med en gjenstand og de to mindreårige siktede ble søndag varetekstfengslet i to uker.

Oppdaget av politipatrulje:
- Ukjent hvor dette er borttatt, men 4-hjuling kom fra området Høllen/ Solta. Båten ble trukket over et jorde og har fått en del jord på seg - skal være lys grå, skriver politiet. (Foto: Politiet).

Søgne-Sangvik klokken 03.12: Politiet melder at de i natt kom over en firehjuling som trakk en opplagshenger med en Summerfun 365.

- Firehjulingen stakk fra stedet, men politiet har kontroll på henger og båt. Det ble også funnet en opplagshenger på sykkelstien ved Aksteveien. Savner du dette? Ta kontakt med politiet på 02800, melder Agder politidistrikts operasjonsleder på Twitter.

Kommunen: - Se bort fra utsendt SMS fra småbåthavnene
- En oppdatering av bookingsystemet for småbåthavnene medførte at det ble sendt en SMS til en del båteiere. Denne kan båteierene bare se bort fra, melder kommunen på sine hjemmesider tirsdag.
.
«SMSen som ble sendt ut opplyste om at det manglet registreringsnummer. Dette er altså feil, og de som har mottat SMSen kan bare se bort fra den.

- Kommunen beklager denne feilutsendingen, står det i meldingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mandag
Søgnetunnelen klokken 15.40: Politiet melder at en bil har fått stans i høyre kjørefelt vestre ende og hastigheten er satt ned til 60 km/t.

Kristiansand klokken 15.00: Nødetatene rykket ut til arbeidsulykke på Kuliaveien.

- Det skal være fall fra stige og ned en jordvoll. Er bevisst og tilsnakkende, melder Agder politidistrikt.

Politiet skal ha fått meldingen klokken 15.00.Noe senere melder politiet at det viser seg og ikke være arbeidsulykke og har skjedd i privat regi. Pasienten er overtatt av helse for sjekk, opplyses det.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Voldssaken i Songdalen: - Den eldste av guttene som er siktet etter voldshendelsen på Nodeland natt til lørdag, vil ikke kommentere siktelsen før han har vært i avhør med politiet. Det sier 17-åringens forsvarer, Ola Sønju Bårnes i advokatfirmaet Hasle til NRK mandag.

- Han er villig til å forklare seg. Men når det blir, kan jeg ikke svare på ennå, sier forsvarer til nettstedet.

17-åringen har tidligere benyttet retten til ikke å forklare seg.

Songdalen klokken 09.37: Politiet får melding om et trafikkuhell på Fv 461 ved Hortemo. Enslig bil som har kjørt av veien.

- Det skal ikke være personer ved bilen og politiet er på vei til stedet, melder Agder politidistrikt mandag formiddag.

Klokken 09.49 melder politiet at de har kontakt med sjåføren som har oppsøkt helsehjelp på egenhånd.

- Det er ikke snakk om alvorlige skader på person og fører var alene i bilen, skriver operasjonslederen.

Kristiansand E18 klokken 07.44: Politiet får melding om mye kø på Vesterveibroa østgående retning, melding om bil med motorstans. Bilen skal stå i høyre felt, og det er en del kø på stedet. Patrulje er på vei til stedet.

Klokken 08.18 melder politiet at bilen har blitt fjernet av bergingsbil og trafikken går igjen som normalt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Søndag
Kristiansand Timenes klokken 10.44: Politiet får melding om person som gjør skadeverk på en barnehage.

- Politiet rykket ut til stedet og fikk kontroll på en mann i 50-årene. Han er pågrepet for det som viser seg å være et innbrudd i nevnte barnehage, melder politiet på Twitter.

Voldssaken i Songdalen
Søndag kveld skriver Fædrelandsvennen at påtalemyndigheten fikk medhold i retten etter begjæringen om to ukers varetektsfengsling av de to siktede i voldssaken i Songdalen natt til lørdag. De siktede kan få besøk av familie og nære, så lenge de ikke har tilknytning til saken. Disse har fått medieforbud.

Etter det NRK erfarer skal den skadede nå være utenfor livsfare.

Kristiansand søndag: Avhørene av den ene av de to mindreårige som ble pågrepet og siktet for voldshendelsen i Songdalen natt til lørdag er i gang. Den andre gutten har sagt at han ikke ønsker å la seg avhøre.

Det skriver NRK søndag formiddag.

I følge nettstedet vil politiadvokat Svein Håland begjære at begge varetektsfengsles i to uker i retten søndag ettermiddag. Begge i full isolasjon da politiet mener det er fare for bevisforspillelse dersom de siktede blir løslatt.

- Siden dette gjelder mindreårige, er varetektstiden begrenset til to uker, sier politiadvokaten videre.

Tilstanden til den skadede er fortsatt uavklart.

Kristiansand klokken 02.33: Politiet får melding om passasjer i drosje som ikke vil betale for turen. Politiet avventer eventuell anmeldelse fra drosjeselskapet.

Kristiansand klokken 01.38: Beruset mann innbragt til arresten da han ikke kunne ta vare på seg selv.

Kristiansand klokken 01.28: - Beruset mann innbragt og anmeldt for forulemping av politiet etter å ha skjelt ut politiet med diverse verbale skjellsord, melder politiet på Twitter natt til søndag.

Kristiansand klokken 00.22: Politiet får melding om tre personer som sparker i biler ved Brønnstykket på Grim.

- Politiet har vært i området uten å finne noen mistenkte, men har funnet en mulig skade på en bil, melder patruljen til operasjonslederen.

Kristiansand klokken 00.21: - I forbindelse med visitasjonskontroll i sentrum har politiet kontrollert 86 personer. Ingen reaksjoner, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lørdag
Kristiansand, Dronningensgate klokken 19.46: Politiet er på stedet med politipatruljer etter melding om at en dame skal ha blitt slått til av andre personer.

Få minutter senere melder politiet at fornærmede tilses av helse og fremstår ikke alvorlig skadet. Politiet oppretter sak på forholdet.

Vågsbygd klokken 19.22: - Bilfører stanset etter å ha kjørt borti andre biler på parkeringsplass. Fremstod påvirket. Tatt med til legevakt for nødvendige prøver. Førerkort beslaglagt og sak opprettes, melder politiet på Twitter.

Lørdag kveld:
Fædrelandsvennen skriver lørdag kveld at de to som er siktet i voldssaken i Songdalen natt til lørdag fremstilles for varetektsfengsling søndag. De to forsvarerne, Øivind Sterri og Ola Sønju Bårnes som er oppnevnt som forsvarere, ønsket å uttale seg om saken til avisen lørdag.

Fløyet til Oslo etter voldshendelse - to mindreårige og siktet for grov kroppsskade:

Nodeland klokken klokken 00.27: Politiet får melding om en alvorlig voldshendelse.

- Politiet er på stedet med flere patruljer. En person er kjørt til sykehus med det som fremstår som alvorlige skader. Vi søker etter en eller flere gjerningspersoner i området, melder Agder politidistrikt.

Agder politidistrikts operasjonsleder meldte om hendelsen klokken 00.59.

Klokken 02.19 melder politiet at de har pågrepet to mindreårige gutter, De blir kjørt til arresten i Kristiansand. Kriminalteknikere er kalt ut for å sikre spor på åstedet. Vi jobber med flere etterforskningsskritt i saken, melder politiet.

Fløyet til Oslo
- Den skadede ble i løpet av natta fløyet til sykehus i Oslo. Det er en mann i slutten av tenårene. De to pågrepne er under 18 år og vi håper å få avhørt dem snarlig. Det var kaotisk på stedet da vi ankom, men vi fant raskt den skadede som befant seg utendørs og så at det var alvorlige skader. Det er ikke det samme stedet som voldsutøvelsen har funnet sted. Han ble kjørt til sykehus umiddelbart, sier operasjonsleder Arve Mykelbust til N247 lørdag morgen.

I følge operasjonslederen pågår det kriminaltekniske undersøkelser, og et hus er også sperret av.

NRK skriver at de to ble pågrepet i en bolig i nærheten av der volden ble utøvd. De skriver videre at ordfører Jan Oddvar Skisland sier at de er i dialog med politiet om de som var på stedet bør følges opp av kommunen.

- Det var en del ungdom som var tett på så vi vurderer om disse bør følges opp, sier Skisland.

Han sier kommunens kriseteam følger opp familien til gutten i slutten av tenåra som er alvorlig skadet.

Barnevernet
Litt senere lørdag skriver NRK Sørlandet at en av de to mindreårige guttene som er sikta etter voldshendelsen på Nodeland i Kristiansand i natt er under barnevernets omsorg. Det bekrefter kommunikasjonsdirektør Hans Henrik Sørensen i Humama ungdom og assistanse som eier boligen hvor gutten bodde, overfor kanalens nettsider.

TV2 skriver klokken 10.07 at de to pågrepne er siktet for volden.

- To personer er pågrepet og siktet grov kroppsskade. De sitter i arresten og vil avhøres så fort som mulig. Vi må få en viss oversikt over saken først, sier jourhavende Svein Håland i politiet til nettstedet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Hortemo klokken 01.09: Politiet får melding om trafikkulykke på Songdalsvegen. En bil har kjørt i fjellvegg og én person involvert, skal være våken og bevisst. Store materielle skader på bilen. Nødetatene er på stedet.

- Fører av bil er kjørt til sykehus, han var våken og bevisst. Sak opprettes, melder politiet på Twitter.

Operasjonsleder Arve Myklebust sier til N247 at sjåføren ble fløyet til Oslo senere på natten. Det skal ikke være en sammenheng mellom de to hendelsene i Songdalen natt til lørdag.

Vitner på stedet forteller til N247 at ulykken har skjedd på Hortemo og at store ressurser fra nødetatene var på stedet.

Fredag
Tangvall klokken 20.13: Politiet melder at en politipatrulje er på stedet etter melding om innbrudd og tyveri fra byggeplass.

Søgne, Tangvall Arena klokken 10.22: Politiet får melding om at noen har satt fyr på søppeldunker på stedet. Politi og brannvesen rykker ut.

- Kun brent i en søppeldunk. Den er nå slukket, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 14.08: Politiet melder at de har bistått vekter på sykehuset med utagerende dame som blant annet hadde tatt seg inn i luftambulansen samt hatt truende oppførsel mot barn i området.

- Politiet har nå kontroll på damen. Før politiet fikk kontroll spyttet hun tjenestepersoner i ansiktet, skriver politiet på Twitter.

«Politiet vurderer nå hvordan saken skal håndteres videre. Helikopteret skal ikke ha blitt påført noe skade og Luftambulansen kommer ikke til å anmelde noe, skriver Agder politidistrikt videre i meldingen.

- Patruljen har så langt ikke klart å komme i kontakt med noen som damen skal ha vært truende mot, avslutter operasjonslederen.

Kristiansand klokken 12.58: UP har hatt kontroll på RV9 ved Høiekleiva i 50-sone.

- 16 bilførere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 67 km/t, melder politiet på Twitter.

Mandal klokken 11.05: Politiet har sammen med UP har kontroll på E39 v/Mones i 60-sone. Åtte bilførere fikk forenklede forelegg og høyeste hastighet var 83 km/t.

Kristiansand klokken 07.55: Politiet får melding om trafikkulykke i Barstølveien ved avkjøring til Buråsen. En bil skal ha kjørt av veien.

- Fremstår ikke alvorlig, men nødetatene er på vei til stedet, melder operasjonssentralen.

Kort tid etter er nødetatene på stedet uten å finne aktuell bil og det søkes i området.

Ulykken ble meldt inn som en såkalt E-call, stedet er fremdeles ikke lokalisert.

- Nødetatene finner ingen ulykke på stedet og søket avsluttes. Det fremstår som at E-callen er en ulykke som var på samme tidspunkt, men på et litt annet sted. Dette var et uhell med kun materielle skader, melder politiet.

Kvadraturen klokken 02.55: - Vi innbringer en mann til arrest da han ikke etterkom pålegget om å forlate sentrum. Hadde forut for pålegget vært innblandet i en liten slåsskamp, melder politiet på Twitter.

Kvadraturen klokken 00.20: En mann blir innbrakt til arresten for ordensforstyrrelse.

- Han var kastet ut fra restaurant, ropte og bar seg, og nektet å oppgi personalia til politiet. Anmeldes, melder politiet natt til fredag.

Kvadraturen klokken 00.43: Politiet bistår en person som har blitt frastjålet sykkelen sin.

- Via sporing vet han hvor sykkelen er. Vi tar kontakt og finner sykkelen. Personen på adressen hevder å ha funnet sykkelen og hadde til hensikt å levere den. Sykkel tilbakelevert og sak opprettes, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Torsdag
Kristiansand cirka klokken 20.00: Politiet melder at de har fått opplysninger om at en fotgjenger skal ha blitt påkjørt av en bil i krysset Festningsgata/Kongensgate. Fotgjenger krysset gaten da ulykken skjedde og bilen stanset ikke. Ikke alvorlig skade.

- Tas med til legevakt for sjekk. Politiet har vært i kontakt med fotgjengeren og oppretter en sak. Forklarer at det skal ha vært en hvit bil som fortsatte opp Festningsgata og forsvant, melder Agder politidistrikts operasjonsleder på Twitter.

Mandal klokken 14.29: UP har stanset en fører som fremstod som påvirket.

- Nødvendige prøver sikret. Anmeldes også for kjøring uten gyldig førerkort og for å ha kjørt med falske kjennemerker, melder Agder politidistrikt på Twitter.

Kristiansand, Grim: Politiet melder at de klokken 09.00 kom i kontakt med en mann utendørs som bar preg av å være utsatt for vold. Vedkommende er kjørt til legevakt av patrulje for undersøkelser.

- Vi har vært i kontakt med noen mulige vitner og etterforsker saken videre, melder Agder politidistrikt klokken 10.41.

Kristiansand klokken 02.00: Politiet får melding om slagsmål uten for utested i Markensgate. Politiet er på stedet hvor det er rolig og fire personer blir bortvist fra sentrum.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Onsdag
Kristiansand klokken 16.30: 110-sentralen melder at brannvesenet rykker ut for å bistå båt som holder på å drive på skjær i Kvåsefjorden øst av Kristiansand.

Klokken 16.40 melder sentralen at båten er funnet og tas med inn til land.

Songdalen klokken 09.46: Brannvesenet rykker ut på brann i en søppelkasse ved Volleberg, melder 110-sentralen.

Klokken 10.21 melder sentralen at brannen er slukket.

Songdalen klokken 21.12: Politiet får melding om et trafikkuhell på FV 461 nord for Hortemo. En enslig bil har kjørt av veien. Skadeomfang er ukjent og nødetatene er på vei til stedet.

Kort tid etter melder politiet at nødetatene er på stedet.

- Bilfører har kjørt fra stedet. Politiet søker i området. Like etter meldes det at politiet har kontroll på aktuell bil og forsøker å få kontakt med fører, skriver politiet på Twitter.

Operasjonsleder Linn Andresen sier til N247 klokken 23.10 at de har ikke fått fysisk kontakt med fører av bilen, men har hatt kontakt med vedkommende. Flere patruljer skal lete i området.

- Vi har ikke funnet fører enda og vet ikke om det er skade på personen etter utforkjøringen. I følge vitner skal uhellet eller ulykken skjedd i høy fart, sier Andresen.

Det er også kalt ut en hundepatrulje i søket.

Klokken 00:26 melder politiet at de for en stund siden fikk kontroll på en person som mistenkes for å ha vært fører og oppretter sak på forholdet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Tirsdag.
Kristiansand klokken 13.21: Politiet har hatt trafikkontroll på RV41 ved Dønnestad. 12 forenklede forelegg ble utstedt, med høyeste målte hastighet 70 km/t i 50-sone.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mandag
Mandag kveld får N247 tips om en kollisjon i krysset Hølleveien - Stauslandsveien. Politiet har ikke fått melding om uhellet og i følge N247s reporter på stedet dreier dette seg om et uhell mellom to eller tre biler uten annet enn mindre materielle skader.

Sørlandsparken klokken 13.45: UP har hatt kontroll i Barstølveien.

- 10 bilførere fikk gebyr for manglende bruk av bilbelte. En fører fikk forenklet forelegg for mangelfull sikring av barn, melder politiet mandag ettermiddag.

Mosby klokken 08.28: - Nødetatene rykker ut til Kiledalen. Melding om trafikkulykke. Kommet inn som en såkalt E-call. Omfang er så langt ukjent, melder politiets operasjonsleder på Twitter.

Klokken 08.43 meldes det at brannvesen og politi er på til stedet og at det skal være svært glatt i Kiledalen.

- To personer vil få tilsyn av ambulansepersonell. Fremstår ikke alvorlig. Dette er inne i et boligfelt og trafikken går som normalt, oppdaterer operasjonslederen.

Også på Høvågveien har en personbil sklidd av veien i en sving.

- En del materielle skader. To personer er oppegående og ute av bilen og vil bli sjekket av helsepersonell.

Agder natt til mandag: - Temperaturen har falt i løpet av natten og patruljene melder at det er stedvis meget glatt i Agder. Kjør forsiktig, melder politiet.

Vennesla klokken 05.49: Polotoet får melding om kollisjon på Bjellandsvegen. To biler med to personer involvert i lav hastighet.

- Ikke alvorlige skader. Har skjedd rett inn fra RV9. Meget glatt på stedet, melder politiet på Twitter.

Vennesla klokken 04.54: En bil har sklidd ut av veien i Heptekjærvegen. Lav hastighet. Ikke personskade.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Søndag
Kristiansand klokken 21.32: En bil har kjørt i fjellveggen på Kartheia. Nødetatene på vei mot stedet. To personer i bilen, begge er ute og bilen sperrer veien opp til Kartheia, melder politiet på twitter.

Vennesla klokken 19.29: - UP har avviklet fartskontroll på RV9 ved Homstean. Seks fikk bot for å ha kjørt for fort, høyeste var 74 km/t i 60-sone, melder operasjonssentralen på Twitter.

Iveland klokken 17.41: Politiet får melding om brann i bolig i Mjålandsveien, det skal ikke være folk i huset og nødetatene er på vei til stedet, melder Agder politidistrikt søndag kveld.

Klokken 17.54 melder 110-sentralen at det ikke var brann på stedet.

- Det er røykutvikling fra sentralstøvsuger. Denne er nå fjernet fra bolig, melder sentralen på Twitter.

Det har vært noen tilfeller av ordensforstyrrelser i nærdistriktet natt til søndag. Ingen meldinger om hendelser i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy denne natten.

Kristiansand klokken 02.39: Politiet får flere meldinger om slagsmål i Markensgate/Kristians IV gate.

- Skal være flere personer involvert. Politiet på stedet melder at ingen er alvorlig skadd. Litt neseblod fra en person som stod i veien for et slag som var ment for en annen. Ingen vil anmelde, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 01.10: - Det har vært avfyrt fyrverkeri i sentrum ved Torvet. Flere personer løper fra stedet og patruljen sirkler i området for og se etter aktuelle kandidater samt forebygge, melder politiet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lørdag:
Skyteepisoden i Kristiansand, status lørdag kveld: - Spesialenhetens etterforsking pågår. Kripos har gjennomført åstedsundersøkelse og Spesialenheten gjennomfører avhør av tjenestepersoner i politiet. Én tjenesteperson har status som mistenkt i saken. Det arbeides med å kartlegge øvrige vitner til hendelsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

«Etterforskingen så langt viser at en person ble observert med våpen og det oppsto en situasjon som medførte at politiet avfyrte skudd. Det er gjort beslag av våpen.

Personen som ble skutt er fortsatt til behandling ved sykehus. Han er ikke livstruende skadet. Fornærmedes helsetilstand medfører imidlertid at han ikke kan avhøres på nåværende tidspunkt. Avhør vil gjennomføres så snart det er mulig.

Av hensyn til den videre etterforskingen gis det ikke mer informasjon på nåværende tidspunkt, og det vil ikke bli gitt ytterligere opplysninger om saken i løpet av helgen, skriver Spesialenheten i en pressemelding lørdag kved.

Kristiansand klokken 20.27: Politiet melder at en person er slått ned og fratatt telefon og har kontroll på en formentlig gjerningsperson. Fornærmede kjøres legevakt for sjekk, melder operasjonslederen på Twitter.

Kristiansand lørdag formiddag: Politiet har bestemt at mannen i 30-årene som ble skadet i benet etter at politiet hadde avfyrt skudd lørdag kveld er besluttet pågrepet.

Det melder Fædrelandsvennen lørdag formiddag.

I følge avisen skal hendelsen skal det ha oppstått en situasjon som var truende, opplyste Agder politidistrikt i en pressemelding som ble sendt til mediene sent lørdag kveld.

Gjennom natten har politiet holdt vakt ved skateparken i Kvadraturen i påvente av at Spesialenheten og Kripos skal foreta åstedsundersøkelser. Disse er ventet rundt klokken 12.00 lørdag.

Ordensforstyrrelser: Det har vært flere ordensforstyrrelser Agder natt til lørdag, men det har det vært en relativt rolig natt i Kristiansand kommune. Det er ikke meldt om hendelser i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy denne natten.

Kristiandsand klokken 01.45: Det har vært krangel mellom to parter i krysset Østre Strandgate/Vestre Strandgate. Politiet har kontroll på begge parter og nøster i hva som har skjedd.

- Det har vært krangel om en drosje. Ingen er fysisk skadd. Partene er bortvist fra sentrum for resten av natten, melder politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 00.36: Politiet har kontroll på tre ungdommer som skjøt opp fyrverkeri i sentrum av Kristiansand, melder politiets operasjonsleder.

Fredag
Kristiansand klokken 20.55: - Politiet har avfyrt skudd i forbindelse med et oppdrag i sentrum, spesialenheten er varslet. Det kommer en pressemelding angående saken snart, skriver politiet på Twitter fredag kveld.

Politiet skriver i en pressemelding sendt ut klokken 21.32 følgende:

«Politiet har skutt en person i beinet i forbindelse med en truende situasjon i Nybyen i Kristiansand. Personen er kjørt til Sørlandet sykehus og er tatt hånd om av helsepersonell.

Operasjonssentralen fikk fredag kveld melding om at en person gikk med våpen i Kristiansand sentrum. Da politiet kom i kontakt med personen oppstod det en truende situasjon som resulterte i at politiet avfyrte skudd.

Politipersonell på stedet skal være uskadd. Spesialenheten ble rutinemessig varslet like etter hendelsen.

- Det vil være Spesialenheten som etterforsker saken videre. Spørsmål angående saken må rettes til dem. Agder politidistrikt har sperret av åstedet fram til Spesialenheten ankommer, sier politimester Kjerstin Askholt i Agder politidistrikt.»

Kristiansand fredag kveld: I følge Fædrelandsvennen har væpnet politi sperret av et område ved Nybyen i sentrum. Ambulanse og flere politipatruljer er på stedet. Agder politidistrikts operasjonsleder har i følge avisen ikke besvart gjentatte henvendelser fra fvn.no.

- Politiet skal komme med en pressemelding i løpet av kort tid, skriver avisen videre.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand klokken 14.09: UP har hatt laserkontroll på stedet på RV9 ved Mosby. Det ble utstedt 33 forenklede forelegg og høyeste hastighet var 73 km/t i 50-sone.

Ålefjær klokken 06.23: Politiet får melding om trafikkulykke. En enslig bil har kjørt ut og en person er involvert.

- Flere forbipasserende hjelper til på stedet. Nødetatene på veg mot stedet, melder politiet.

Klokken 07.00 meldes det at fører er letter skadet og kjøres til legevakt for undersøkelse. Mindre materielle skader.

- Fører forklarer av vedkommende ble blendet av møtende lastebil og kom utenfor vegskulder. Lastebilen har sannsynligvis ikke oppdaget at møtende trafikant kjørte ut, skriver operasjonslederen på Twitter.

Flekkerøytunnelen klokken 05.38: - Belysning i tunnelen og vegbelysning på Flekkerøy er ute av drift. Vær varsom og kjør forsiktig, melder politiet.

Ytre Vågsbygd/Flekkerøy klokken 05.10: 1.000 abonnenter var uten strøm i en kort periode. Klokken 07. 38 er 45 abonnenter strømløse på Flekkerøy skriver AE Nett på egne hjemmesider.

Kristiansand klokken 03.29: En person er slått ned utenfor utested. Politiet til stedet og har fått kontroll på gjerningspersonen.

- Fornærmede er avhørtog det framstår som uprovosert vold. Fornærmede er kjørt til legevakt for undersøkelse. Ikke alvorlig skadet. Gjerningsperson pågrepet og innsatt i arrest, melder Agder politidistrikt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand fylkeshuset klokken 01.30: - Melding fra vaktselskap om alarm på stedet. En dør er brutt opp. Politiet søker gjennom bygget og pågrepet en person som er i besittelse av gods som er tatt annet sted i bygget. Besluttet pågrepet og kjørt arresten, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand sentrum klokken 00.42: En bilfører mistenkes for å kjøre bil i ruset tilstand. Har heller ikke gyldig førerkort og kjøres til legevakt for blodprøve.

- Er også i besittelse av kniv og gasspistol og anmeldes for forholdet. Passasjer er også i besittelse av gasspistol og det opprettes sak. Jurist har besluttet at begge skal pågripes og innsatt i arrest, melder politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Torsdag
Kristiansand, Tveit klokken 23.56: Politiet melder at en bilfører mistenkes for å kjøre i beruset tilstand.

- Fører har høy promille og kjøres til legevakt for blodprøve. Det er besluttet beslag av førerkort og det opprettes sak, melder Agder politidistrikt på Twitter sent torsdag kveld.

Kristiansand klokken 19.24: Politiet melder at de rykker ut til Tangen VGS etter melding om slagsmål på stedet.

- Slåssingen skal nå være opphørt, ikke meldt om noen som er skadd og politiet vil forsøke å innhente opplysninger om hva som har skjedd, melder operasjonslederen.

Politiet melder få minutter senere at de er i kontakt med flere personer og forsøker å nøste i hva som har skjedd og hvem som har vært involvert.

Kristiansand klokken 11.14: Politiet får melding om branntilløp i bil i Dalaneveien som skal være slukket. Brannvesen og politi kjører til stedet for en sjekk.

Kristiansand torsdag formiddag: - UP har hatt kontroll på Birkelandsveien ved Storemyr. Åtte forelegg for fart. Høyeste var 82 km/t i 60 sone, melder politiet.

Kristiansand klokken 09.53: Politiet melder at de bistår i en butikk i Elvegata.

- Kunde forsøkte og stjele og oppførte seg dårlig når han ble konfrontert med dette, melder Agder politidistrikt.

Agder natt til torsdag: Politiet melder om glatte veien flere steder i distriktet og oppfordrer bilister til å kjøre forsiktig.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Onsdag
Kristiansand klokken 18.10: Politiet rykket onsdag kveld ut til en butikk i Markensgate der vekter hadde stanset en mindreårig gutt som hadde forsøkt å stjele en jakke til en verdi av 17.000 kroner.

- Gutten er tatt med inn til stasjonen og det jobbes med å få tak i foresatte, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand, Travparkveien klokken 14.58: Up har gjennomført trafikkontroll på stedet.

- 18 bilførere ble ilagt forenklede forelegg. Høyeste hastighet målt til 73 km/t i 50-sone.

Kristiansand, Hånes klokken 08.35: Politiet melder at en mann er tatt av betjeningen for tyveri fra butikk på Hånes.

- Mannen blir anmeldt for tyveriet og bortvist av politiet for å ha forstyrret ro og orden, skriver Agder politidistrikts operasjonsleder på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Tirsdag
Kristiansand sentrum klokken 23.08: Politiet får melding om person som hopper over gjerder og sniker rundt hus og skaper frykt blant beboere.

- Politiet i kontakt med aktuell person. Blir bortvist fra stedet. Ble sint og satte seg opp og utøvde vold mot politiet. Tjenesteperson ikke skadet, melder politiet tirsdag kveld.

Vågsbygd klokken 17.55: Politiet har stoppet en bil hvor fører mistenkes for å kjøre i ruset tilstand. Vedkommende kjøres til legevakt for blodprøve og sak opprettes.

Hægeland klokken 16.43: Politiet har stoppet en bil som er påsatt falske/stjålne forskjellige kjennemerker foran og bak.

- Det er også funnet et stjålet skilt inne i bilen. Bilen er opprinnelig avskiltet. Det er også funnet noe gods i bilen som bærer preg av å være stjålet, melder politiet på Twitter tirsdag ettermiddag.

Et kvarter senere melder politiet at fører mistenkes for å kjøre i ruset tilstand og kjøres til legevakt for blodprøve.

- Fører har ikke gyldig førerkort. Fører og passasjer er besluttet pågrepet og innsettes i arrest i Kristiansand, oppdaterer politiets operasjonsleder.

Kristiansand Travparkveien klokken 13.22: - UP har hatt laserkontroll på stedet. Utstedt 13 forenklede forelegg, høyeste hastighet 66 km/t i 50-sone, melder politiet.

Vennesla Ålefjærveien v/Snømyr klokken 12.21: - UP har hatt laserkontroll på stedet. Utstedt 20 forenklede forelegg, høyeste hastighet 69 km/t i 50-sone.

Mosby klokken 10.06: Politiet har undersøkt et åsted i forbindelse med tyveri fra bedrift i løpet natta.

- Vi gjenkjente gjerningsperson på video, og har fått beslutning om ransaking på bopel der det ble gjort funn av tyvegodset. Gjerningsperson avhørt og erkjent tyveriet, gods tilbakelevert, skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mandag
Vågsbygdporten retning øst klokken 12.51: - Bil med stans inne i tunellen. Bilberger rekvirert, vi sender patrulje da bilen står noe trafikkfarlig, melder politiet.

Klokken 13.24 melder politiet at bilen er fjernet og trafikken går som normalt.

Kuliaveien klokken 08.15: Politiet får melding om trafikkuhell mellom Aurebekk og Augland. Ett enslig kjøretøy og ingen personskade.

- Det skal være svært glatt på stedet og vi sender patrulje. Vegtrafikksentralen er varslet, melder politiet.

Klokken 08.29 melder politiet at det skal være to involverte kjøretøy og kun snakk om materielle skader. Noe senere er meldingen at begge bilene er hentet av bilberger. Entreprenør har strødd på stedet og kjøreforholdene skal være «greie».

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Søndag
Agder natt til søndag: - En forholdsvis rolig natt i Agder politidistrikt. Ingen alvorlige hendelser, men noen ordensforstyrrelser i forbindelse med uteliv, og flere personer er gitt pålegg av politiet eller bortvist fra sentrum, melder politiet på Twitter natt til søndag.

Vegtrafikksentralen: - Mulig å passere
Lørdag kveld ble RV9 ved Reiårsfossen stengt på grunn av en ispropp. (Foto: Politiet).

- Det har dannet seg en ispropp under broa der Reiårsfossen renner under RV9. Dette medfører at det kommer mye vann over veien. VTS er informert og entreprenør er på vei. Politiet er på stedet. Kjøretøy med god bakkeklaring kan passere, men vannet er stigende, skrev politiet på Twitter.

Entreprenør ble tilkalt for å løsne isproppen og klokken 02.13 meldte Vegtrafikken sør at det da var mulig å passere på stedet, men at det fortsatt ble jobbet med å fjerne proppen.

Klokken 07.16 melder Vegtrafikksentralen at isproppen er fjernet og trafikken går som normalt.

Kristiansand klokken 00.43: Politiet får melding om håndgemeng mellom to personer på utested. En person har fått et kutt i leppen.

- Politiet har bortvist den andre parten fra sentrum ut natten. Forholdet blir anmeldt i ettertid, melder Agder politidistrikts operasjonssentral.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lørdag
Kristiansand klokken 16.20: Nødetatene er på adresse i Vågsbygd hvor det har vært et branntilløp i en frityrgryte, men er slokket nå.

- Personene som har vært til stede vil få en sjekk av ambulansepersonell. Politiet til stedet for å innhente opplysninger og sikre eventuelle spor, melder politiet på Twitter.


Agder lørdag formiddag:
Politiet har stanset en bilfører i Farsund hvor is ikke var fjernet godt nok fra vinduene. Det ble besluttet førerkortbeslag. Også fredag mistet en bilfører lappen etter kjøring med for dårlig sikt.
Kristiansand klokken 10.25: Politiet har stoppet en person som triller på en El sykkel - tandem.

- Vedkommende kom med toget fra Stavanger med sykkelen. Rammenummer forsøkt/delvis fjernet. Personen er besluttet pågrepet og det er tatt beslag i sykkelen. Politiet oppretter sak, melder politiet på Twitter.

Agder natt til lørdag:
- En forholdsvis rolig natt i Agder. Ingen alvorlige hendelser men noen ordensforstyrrelser i forbindelse med uteliv, primært i Kristiansand sentrum, skriver Agder politidistrikts operasjonsleder på Twitter lørdag morgen.

Kristiansand klokken 01.02: Politiet får melding om utagerende og vanskelig gjest på utested i sentrum. Politiet tok kontroll på mannen og han ble innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse


Fredag
Kristiansand klokken 17.20: Flere biler har kjørt seg fast på Kuliaveien i bakkene opp mot Aurebekk.

- Hele veien skal nå være sperret. Politiet er på stedet og forsøker å bistå. Skal være svært glatt veibane på stedet, melder politiet på Twitter.

- Vegtrafikksentralen er informert og varsler entreprenør, meldes det videre.

Torsdag var det også problemer på samme vei etter kollisjon på grunn av svært glatte kjøreforhold.

Klokken 18.02 melder politiet at strøbil fremdeles ikke har kommet til stedet. Politiet forsøker å dirigere trafikken på best mulig måte.

- Det er spesielt i høyre side opp bakken det er glatt. Biler sendes opp i motgående forbi det glatteste partiet, skriver politiet.

Klokken 18.17 melder politiets operasjonsleder Knut Odde at per nå er ingen biler i kø.

- Også de som hadde kjørt seg fast har kommet seg videre, men politiet vurderer det som best å bli på stedet og dirigere inntil bakken er strødd, sier han til VG.

Klokken 19.07 melder politiet at bakken er strødd og politiet avslutter på stedet.

E39 klokken 09.04: Politiet får melding om mørkkledd mann som går i Søgnetunellen i retning Mandal.

- Vegtrafikksentralen har stengt høyre kjørefelt, melder politiet.

Klokken 09.34 melder politiet at de har har kontroll på mannen og trafikken går som normalt.

Vågsbygd klokken 08.10: Politiet får melding om trafikkulykke. En via AMK og en via E call i bilen.

- Sannsynligvis dreier dette seg om samme ulykke. Skal dreie seg om påkjørsel bakfra. Skal ha skjedd rett ved Sjøstrand skole. Fremstår ikke som alvorlig og nødetatene er på vei til stedet, melder politiet på Twitter.

Kristiansand sentrum klokken 01.08: Politiet innbringer en person til arrest etter ordensforstyrrelse ved utested.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Torsdag
Kristiansand klokken 22.49: Politiet får melding om beruset og vanskelig gjest på et utested i sentrum. Vedkommende har truet de ansatte.

- Vi er på stedet og har kontroll på mannen, melder politiet på Twitter.

Kristiansand klokken 23.05: En mann innbringes til arresten og anmeldes for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann

Kristiansand klokken 22.34: Politiet får melding om slagsmål med flere involverte utenfor utested i sentrum.

- Vi er på vei til stedet. Per nå er det ikke meldt om skadde personer. De involverte stakk fra stedet til fots og i bil, og er ikke funnet etter søk. Det er heller ikke funnet skadde personer, melder politiet.

Vågsbygd klokken 22.29: En person er frastjålet personlige eiendeler og utsatt for vold av to personer.

- Det er ikke alvorlige personskader. Ingen personer er pågrepet. Sak blir opprettet og etterforskes videre, melder politiet på Twitter.

Flekkerøy klokken 17.15: Politiet får melding om brann i garasje.
(Foto: Arild Hansen).

- Garasjen er i tilbygg til huset. Alle personer skal være ute av huset. Nødetatene er på vei til stedet, melder politiet på Twitter.

Klokken 17.25 meldes det at det ikke skal være åpne flammer på stedet nå, men noe sort røyk.

I følge N247s reporter på stedet er gjenstanden som brant i garasjen slukket.

Klokken 17.35 melder politiet at personer på stedet er undersøkt av ambulanse og fremstår uskadd og at det er kontroll på brannen.

I følge utrykningsleder i KBR Frank Nilsen er det ingen røykskader inne i huset. Tre brannbiler, en ambulanse og politier var på stedet torsdag ettermiddag.

Kristiansand klokken 17.29: Politiet får melding om brann i flere søppeldunker i et område på Grim. Det skal være noe avstand mellom søppeldunkene.

- Dersom noen har informasjon/sett personer er det ønskelig at politiet kontaktes. Vi er på vei til stedet sammen med brannvesenet. skriver politiet på Twitter.

Klokken 17.41 meldes det at politipatruljen har funnet noen søppeldunker hvor det ulmet og at det ikke var åpne flammer når de kom til stedet.

Songdalen klokken 16.45: Politiet får melding om kollisjon mellom to biler på Kuliaveien ved Rypedalen.

- Det skal være svært glatt på stedet. De involverte skal være våkne og bevisste. Nødetatene er på vei til stedet, melder Agder politidistrikts operasjonsleder.

Klokken 16.57 melder politiet at veien er sperret på stedet, og det er svært glatt.

- Bilberger er varslet. To personer involvert, klager på smerter. De blir undersøkt av ambulanse på stedet, skriver operasjonslederen i en oppdatering.

Klokken 17.32 melder politiet at en person er kjørt til legevakt for undersøkelser.

- Veien er fortsatt stengt. Vi venter på bilberging og at veien skal bli saltet/strødd, skriver operasjonslederen.

Agder torsdag ettermiddag: - Vi får henvendelser fra folk som mottar SMS fra "Statens innkrevingssentral", hvor det er en link å trykke på. Fremstår som et forsøk på svindel i følge de som har mottatt melding, opplyser politiet på Twitter.

E39 Søgne klokken 12.08: Politiet får melding om en kassebil som står i havarilomme Søgne-tunnelen.

- Folk ut og inn av bilen. VTS satt ned hastighet på stedet til 60 km/t og politiet på vei til stedet, melder operasjonssentralen.

Klokken 12.48 meldes det at bilen venter på bilberger og patruljen drar fra stedet etter en sjekk av bil og forholdene på stedet.

Sist oppdatert 12.02.2023 klokken 16:43 av Nicolai Prebensen

Hendelsene i nærdistriktet oppdateres fortløpende. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse