To tap og farvel til opprykk for Høllen FK

Publisert

Av Frank Solås
Etter tap både mot Vålerenga og NTNUI i lørdagens kvalifiseringskamper for opprykk til Eliteserien i Futsal er det klart at Høllen FK må spille enda en sesong i 1. divisjon. Selv med seier i morgendagens kamp mot Bossekop kan ikke de lokale heltene gå forbi Vålerenga og NTNUI på tabellen.
Startproblemer
I begge kampene lørdag hadde Høllen-laget hatt problemer med å komme i gang. I første kampen mot Vålerenga ble Høllen-spillerne i starten av kampen overspilt av ballsikre Vålerenga-spillere og i en åtte minutters periode scoret Vålerenga på «alt», og før halvspilt kamp lå Høllen under med 0 – 5 og kampen var egentlig avgjort. Men Høllen-spillerne nektet å gi opp og tre minutter før full tid stod det 3 – 5 etter scoringer av Kevin Johansen, Jarle Rogstad og en for dagen tung, (i følge Jarle Rogstad) Morten Dalene. Selv om Høllen presset på mot slutten så ebbet kampen ut med  en fortjent 5 – 3 seier til Vålerenga. Høllen beste spiller i denne kampen var Markus Aamodt.
Startproblemer igjen
I kamp to møtte Høllen studentene fra NTNUI som vant sin første kamp mot Bossekop. Det medførte at Høllen-laget var nødt til å ta poeng i denne kampen for å holde liv i opprykksdrømmen. Dessverre så hadde ikke laget lært av den første kampen, slik at historien gjentok seg ved at motstanderen styrte det meste i starten av kampen.
Borte før halvspilt
Tre kjappe NTNUI scoringer før kvarteret var spilt gjorde at håpet om Høllen-seier nærmest var borte før kampen var halvspilt. Enda et NTNUI mål etterfulgt av en redusering av Christian Rogstad gjorde at sluttresultatet ble 4 – 1 i favør studentene fra Trondheim
Betydningsløs kamp i morgen
Dermed er Høllen FK allerede ut av kampen om opprykk til Eliteserien i Futsal, selv om en kamp gjenstår. For morgendagen mostander Bossekop lever fortsatt opprykks-håpet, mens for Høllen gjelder det å unngå å bli siste i kvalikspillet. Kampen mot Bossekop spilles søndag klokken 12.00.
Sist oppdatert 25.03.2023 klokken 21:42 av Nicolai Prebensen
Markus Aamodt ble kåret til Høllens beste spiller i kampen mot Vålerenga. (Foto: Jarle Rogstad)
Christian Rogstad scoret Høllens eneste mål mot NTNUI lørdag. (Foto: Wenche Anita Solberg)